Til toppen

Glutenzyme Plus 30 Vegkapsler

Varenummer: N32934
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Brukes ved glutenintoleranse
  • hjelper til med nedbryting av glutenproteiner

BioCare Glutenzyme Plus® kan brukes ved glutenintoleranse, og inneholder fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier. BioCare Glutenzyme Plus® er en blanding av enzymene cellulase, protease og amylase sammen med melkesyrebakterier (laktobasiller). Vegetabilske fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier hjelper til med nedbryting av glutenproteiner i korn og kornblandinger.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 kapsel.

Innhold mengde
Cellulase 75 CU (cellulase-enheter) 25 mg
Gluten-protease 14 PU (protease-enheter) 100 mg
Amylase 300 AU (amylase-enheter) 10 mg
Lactobacillus brevis (CUL-23) 7,1 mg*
Lactobacillus acidophilus (CUL-60 7,5 mg*
*Tilsvarer totalt antall levende melkesyrebakterier 2 milliarder
Ingredienser: Fyllstoff (cellulose), protease, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), cellulase, amylase, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fetttsyrer).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel tas til måltider som inneholder gluten.

Forsiktighet anbefales for personer med kolitt eller gastritt. Egnet for vegetarianere og veganere. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. 

Noen mennesker kan ha vanskeligheter med å fordøye gluten. Protease bidrar til nedbrytningen av gluten, mens cellulase og amylase hjelper fordøyelsen av stivelse og fiber. Enzymene er syrestabile og har aktivitet i et bredt pH-område. Lactobacillus brevis kan virke på nedbryting av gluten og andre proteiner i korn. Lactobasillus acidophilus bidrar til å opprettholde bakteriebalansen i tarmen.