Til toppen

Glutenzyme Plus 30 Vegkapsler

Varenummer: N32934
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

BioCare Glutenzyme Plus® kan brukes ved glutenintoleranse, og inneholder fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier. BioCare Glutenzyme Plus® er en blanding av enzymene cellulase, protease og amylase sammen med melkesyrebakterier (laktobasiller). Vegetabilske fordøyelsesenzymer og melkesyrebakterier hjelper til med nedbryting av glutenproteiner i korn og kornblandinger.
Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Cellulase 75 CU (cellulase-enheter)11,25 mg
Gluten-protease 14 PU (protease-enheter)5 mg
Amylase 300 AU (amylase-enheter)0,5 mg
Lactobacillus brevis8,5 mg
Lactobacillus acidophilus4,5 mg
Gir totalt 2 milliarder melkesyrebakterier.
Fyllstoff (cellulose), maltodekstrin (potet), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), cellulase, Lactobacillus brevis, gluten-protease, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fetttsyrer), amylase.
Anbefalt døgndose:
1 kapsel tas til måltider som inneholder gluten.

Forsiktighet anbefales for personer med kolitt eller gastritt.
Egnet for vegetarianere og veganer.
Noen mennesker kan ha vanskeligheter med å fordøye gluten. Protease bidrar til nedbrytningen av gluten, mens cellulase og amylase hjelper fordøyelsen av stivelse og fiber. Enzymene er syrestabile og har aktivitet i et bredt pH-område. Lactobacillus brevis kan virke på nedbryting av gluten og andre proteiner i korn. Lactobasillus acidophilus hjelper fordøyelsen generelt og bidrar til å opprettholde bakteriebalansen i tarmen.