Til toppen

GPH SILIVERIN (Løvetann,Gurkemeie,Mariatistel) 90 Kapsler

Varenummer: N20307
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

GPH Siliverin er en spesialblanding av de mest rensende og avgiftende urter vi kjenner: løvetann, gurkemeie og mariatistel. - Inneholder 3 leverstyrkende urter: løvetann, gurkemeie og mariatistel - Løvetann er styrkende for nyre, lever og galle og virker galle- og lett vanndrivende - Gurkemeie virker lindrende ved ømme og stive ledd og styrkende for lever og galle - Mariatistel beskytter levervev, stimulerer regenerering av levervev og virker galledrivende - GPH betyr garantert mengde aktive stoffer - Vegetabilsk
Oppgitt innhold pr. døgndose.
Ingrediensermengde% av RI
Løvetannrot (Taraxacum officinale)1000 mg
Gurkemeierot (Curcuma longa) med garantert 95% (190 mg) curcumin200 mg
Mariatistelfrø (Silybum marianum) med garantert 80% (112mg) silymarin140 mg
Ingredienser: Løvetannrot, naturris, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), gurkemeierotekstrakt, mariatistelfrøekstrakt, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer).
3 kapsler daglig med mat eller vann.
GPH står for Guaranteed Potency Herb og betyr at hver kapsel inneholder en garantert mengde aktive stoffer.Solaray GPH Siliverin™ er en spesialblanding av de mest rensende og avgiftende urter vi kjenner: løvetann, gurkemeie og mariatistel. Løvetann benyttes som en lett vanndrivende urt for å bedre nyrefunksjonen. Løvetann tilhører Compositae, kurvplantefamilien. Gurkemeie virker lindrende på ømme og stive ledd og stimulerer utskillelse av galle og spytt. Gurkemeie tilhører Zingiberacea, ingefårfamilien. Mariatistel beskytter og stimulerer regenerering av levervev, stimulerer utskillelse av galle og en sterk antioksidant. Mariatistel tilhører Compositae, kurvplantefamilien.