Til toppen

Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Varenummer: 095735
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Naturlegemiddel

ink. mva.

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Produktet er basert på pasjonsblomst og er beroligende og letter innsovning når uro og stress hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Urten kan også dempe uro i forbindelse med flyreiser, før situasjoner forbundet med prestasjon, stress og nervøsitet. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Det er dobbelt så mye virkestoff per tablett sammenlignet med lignende alternativ på markedet.
Oppgitt innhold per 1 tablett
Ingrediensermengde% av RI
Ekstrakt av pasjonsblomst425 mg
- tilsvarende tørket urt2-3 gram
Andre innholdsstoffer er: sukrose, maltodekstrin, talkum, kalsiumkarbonat, krysskarmellosenatrium, kolloidal vannfri silika, cellulosepulver, stearinsyre, hypromellose, akasiagummi, magnesiumstearat, titanoksid E171, flytende spraytørret glukose, tragant, skjellakk, hvit bivoks, karnaubavoks, gult jernoksid E172.
For innsovning: 1 – 2 tabletter en halvtime før leggetid.
ved uro: 2 – 3 tabletter jevnt fordelt utover dagen.
Produktet er for voksne og barn over 12 år. Maksimum 3 tabletter pr. døgn.
Les pakningsvedlegget nøye før bruk.
- Unngå å bruke produktet dersom du er allergisk overfor pasjonsblomst eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet.- Rådfør deg med lege eller apotek dersom du bruker, nylig har brukt eller planlegger å bruke andre legemidler. Det er ingen kjente interaksjoner mellom Pascoflair og andre legemidler.- Legemidlet kan påvirke evnen til å kjøre og bruke maskiner. Ikke kjør eller bruk maskiner om du kjenner deg påvirket. - Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år pga utilstrekkelige data. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.