Til toppen

Stress-A Complex 180 Vegkapsler

Varenummer: N35404
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Stress-A Complex er en blanding med tørkede urter som virker avslappende uten å sløve. Urtene har en beroligende effekt. Stress-A Complex kapsler kan med fordel brukes i perioder med travelhet og belastninger. Blandingen fås også som te som smaker og dufter nydelig. Sitronmelisse/hjertensfryd bidrar til normal og rolig hvile og til en normal søvn. Legevendelrot/valeriana bidrar til normal avslapping og medvirker til å vedlikeholde en normal søvnkvalitet. Dessuten hjelper legevendelrot deg med å håndtere stress som er forbundet med en travel hverdag. (Effekten oppnås ved inntak av 9 kapsler daglig)

Oppgitt innhold per 9 kapsler

Innhold mengde
Urteblanding av tørkede urter 3600 mg
- hvorav legevendelrot 2340 mg
   
Ingredienser: Legevendelrot (Valeriana officinalis L.), hjertensfryd/sitronmelisseblader (Melissa officinalis L.), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel), sitrongress (Cymbopogon citratus (DC.) Stapf.), humleknopper (Humulus lupulus L.), pasjonsblomst (Passiflora incarnata L.), kamilleblomst (Matricaria recutita L.).

Anbefalt døgndose: 3 kapsler 3 ganger daglig med vann/væske. Doseringen kan være individuell. Prøvd deg frem med færre antall kapsler, eller ta kun på kveldstid. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og barn uten i samråd med lege. Rådfør deg med lege før bruk om du bruker beroligende-/sovemedisiner.

Oppbevares utilgjengelig for barn.