Til toppen

Stress-A Complex 180 Vegkapsler

Varenummer: N35404
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • legevendelrot (baldrian/valeriana)
  • pasjonsblomst
  • sitronmelisse 
  • sitrongress
  • humle
  • kamille

Stress-A Complex er en blanding med tørkede urter som virker avslappende uten å sløve. Urtene har en beroligende effekt. Stress-A Complex kapsler kan med fordel brukes i perioder med travelhet og belastninger. Blandingen fås også som te som smaker og dufter nydelig. Sitronmelisse/hjertensfryd bidrar til normal og rolig hvile og til en normal søvn. Legevendelrot/valeriana bidrar til normal avslapping og medvirker til å vedlikeholde en normal søvnkvalitet. Dessuten hjelper legevendelrot deg med å håndtere stress som er forbundet med en travel hverdag. 

Oppgitt innhold per 9 kapsler

Innhold mengde
Urteblanding av tørkede urter 3510 mg
- hvorav legevendelrot 2340 mg
   
Ingredienser: Legevendelrot/baldrianrot (Valeriana officinalis L.), hjertensfryd/sitronmelisseblader (Melissa officinalis L.), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel), humleknopper (Humulus lupulus L.), kamilleblomstekstrakt (Matricaria recutita L.), pasjonsblomstekstrakt (Passiflora incarnata L.), sitrongress (Cymbopogon citratus (DC.) Stapf.).

Anbefalt døgndose for voksne: 3 kapsler 3 ganger daglig med vann/væske. Doseringen av urter er individuell. Prøvd deg frem med færre antall kapsler, fordel utover dagen eller ta kun 3 kapsler på kveldstid. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide, ammende og barn uten i samråd med lege. Rådfør deg med lege før bruk hvis du bruker andre beroligende midler eller sovemedisiner.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Baldrian (Valeriana off) 50ml

Legevendelrot (dansk: baldrianrot) bidrar til å opprettholde normal søvn og søvnkvalitet, slik at du bedre takler stress og en travel livsstil. Urten bidrar til avslapning og hjelper deg med å falle i søvn og bidra til naturlig søvn. Effekten oppnås vanligvis ved inntak av 2x10 dråper, men doser er alltid individuelle. 
N35401

Johannesurt Perikon (Hypericum) 375mg, 90 Kapsler

Perikon fra NaturDrogeriet er tørket og pulverisert johannesurt i kapsler. Urten er kjent under flere navn, som prikkperikum, perikum og prikkbladet perikum, men Johannesurt er kanskje det mest kjente.  Urten kan bidra til å bevare følelsesmessig balanse og generelt velvære, samt å balansere humørsvingninger i forbindelse med menstruasjonssyklusen. Kan også bidra til et mer positivt syn på livet og normal søvn.  Bør ikke kombineres med legemidler pga urtens leverpåvirkning.
N35524

Perikon - Johannesurt (Hypericum) 60g Urt

Perikum (dansk: perikon) er en vakker gul johannesurtblomst som er fin å bruke i urtete, kryddersnaps eller i tonic. Urten kjennes også som johannesurt, prikkperikum og hyperikum. 
N35497

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410