Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Baldrian (Valeriana off) 50ml

Varenummer: N35401
EAN: 5703137240107
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
Legevendelrot (dansk: baldrianrot) bidrar til å opprettholde normal søvn og søvnkvalitet, slik at du bedre takler stress og en travel livsstil. Urten bidrar til avslapning og hjelper deg med å falle i søvn og bidra til naturlig søvn. Effekten oppnås vanligvis ved inntak av 2x10 dråper, men doser er alltid individuelle. 

Ingredienser: Alkoholuttrekk av legevendelrot (Valeriana officinalis L.).

Innhold per 3 - 30 dråper: uttrekk fra 0,05 - 1,5 gram rot

Anbefalt døgndose for voksne: 1 - 10 dråper inntil 3 ganger daglig. 

Døgnsdosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Bør ikke brukes av gravide, ammende og barn uten i samråd med lege. 

Oppbevares utilgengelig for barn.

Baldrianrot (Valeriana off) 1000g tørket Urt

Legevendelrot (dansk: baldrianrot) bidrar til å opprettholde normal søvn og søvnkvalitet, slik at du bedre takler stress og en travel livsstil.

N35402
Nervisan 150 Tabletter

Nervisan er et beroligende middel til bruk på dagtid og/eller før leggetid. Produktet inneholder humle og melisse og er mildt, men effektivt. Humle og melisse kan hjelpe mot lettere søvnbesvær og innsovningsvansker og er mildt beroligende. Humle beroliger og opprettholder normal funksjon i nervesystemet.

N23140
Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Virker beroligende og kan dempe mild uro, nervøsitet og stress. Kan også lette innsovning når opplagret stress og indre uro hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.

095735
Min side