Til toppen

Purity, Detox body - massage oil 100ml Olje

Varenummer: N33250
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Aqua Oleum

ink. mva.

Purity Detox massasjeolje fra Aqua Oleum er en ferdigblandet massasjeolje for behandling av appelsinhud og ved opphoping av avfallsstoffer. Aqua Oleum D-Tox er en 100 % ren, ferdigblandet massasjeolje som avgifter bindevevet ved appelsinhud og opphoping av avfallsstoffer. Gir huden et jevnere og glattere utseende. Detox består av oljer som er nærende og avgiftende på huden, lett vanndrivende, stimulerer blodsirkulasjonen, og virker oppstrammende på huden. 

 

Ingredienser mengde % av RI
Mandel (Prunus dulcis), jojoba (Simmondsia chinensis), gulrotolje (Daucus carota sativa), grønn te ekstrakt (Helianthus annuus camellia sinensis, bht, ascorbial palmitate), geranium (pelargonium), enebær (Juniperus communis), petitgrain (Citrus aurantium), grapefrukt (Citrus paradisi),rosmarin (Rosemarinus officinalis), fennikel (Foeniculum vulgare), sellerifrø (Apium graveolens)    

 

Smøres inn på problemområder 1-2 ganger daglig, gjerne etter kroppspeeling slik at virkestoffene opptas bedre.

Aqua Oleum er et engelsk firma med over tre generasjoners erfaring i studier og forskning på eteriske oljer. Aqua Oleum eies av Julia og Alec Lawless. Julia Lawless er selv aromaterapeut, medlem av det internasjonale aromaterapiforbundet og forfatter av flere bøker om eteriske oljer. Aqua Oleum fremstiller rene eteriske, baseoljer og massasjeblandinger. De eteriske oljene er 100 % rene, unntatt bensoin som er lite brukervennlig som 100 %.Kvalitetssikring i produksjonenAlle oljene er produsert enten fra viltvoksende eller organisk dyrkede planter. Aqua Oleum kjøper alle oljene direkte fra produsent og kan slik forsikre seg om produktenes kvalitet og renhet. Det legges mye arbeid i å undersøke plantenes vekstvilkår og behandlingen fra plante til ferdig olje. Som en ekstra kvalitetssikring blir oljene testet i laboratorium med moderne teknisk apparatur. Dette gjøres for helt å kunne utelukke oljer som er syntetiske, forurenset eller utblandet. Aqua Oleum oljer er ikke testet på dyr.