Til toppen

SHIFT Sleep spray 20ml

Varenummer: N36511
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: SHIFT

ink. mva.

  • Bedre søvn!
  • Lettere innsovning
  • Melatonin, ashwagandha, pasjonsblomst

SHIFT™ Sleep spray er en praktisk oral spray som vil bidra til lettere innsovning og bedre søvn. God nattesøvn er viktig, og påvirker helsen, både psykisk og fysisk helse. De aktive råvarene melatonin, aswhaganda og pasjonsblomst bidrar til bedre søvn. Sprayen er meget brukervennlig sprayes rett i munnen uten behov for vann eller tilsvarende. Produktet er hendig og lite, og perfekt å ta med seg i vesken eller toalettmappen.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 2 sprayer:

Innhold mengde
Ashwaganda ekstrakt 20 mg
Pasjonsblomstekstrakt 10 mg
Melatonin 1 mg
   
Ingredienser: Vann, glyserin, ashwagandaekstrakt (Whitania somnifera L.), pasjonsblomstekstrakt, melatonin, naturlig vaniljesmak, surhetsregulerende middel (sitronsyre), stabilisator (kaliumsorbat).

 

 

Anbefalt dosering:
Voksne fra 18 år: 2 spray i munnen cirka 30 minutter før leggetid.

Skal ikke brukes av gravide og ammende. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke erstatte en variert kost.

Melatonin bidrar til å:

  • Redusere innsovningstiden
  • Lindre den subjektive opplevelsen av jetlag
     

Ashwaganda bidrar til:

  • Å støtte innsovning
  • Avspenning og avslapning


Pasjonsblomst bidrar til:

  • Avslapning og innsovning

Melissa Dream™ plus Melatonin 30 Tabletter

Melissa Dream plus Melatonin inneholder bioaktive mikronæringsstoffer og urteekstrakter som gir næring til hjerne, nerver og de psykologiske funksjonene. Tablettene inneholder sitronmelisse, melatonin, l-theanin, kamille og vitamin B-kompleks. Sitronmelisse bidrar til en normal og rolig søvn. B-vitaminer bidrar til normale neurologiske funksjoner. Tiamin, niacin og vitamin B6 bidrar til å opprettholde normale psykologiske funksjoner. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. 
N35347

Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Virker beroligende og kan dempe mild uro, nervøsitet og stress. Kan også lette innsovning når opplagret stress og indre uro hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.
095735

SHIFT Sleep 30 Tabletter

Sleep fra SHIFT hjelper både med innsovningen, samt gir en dypere, lengre og roligere søvn. Sleep er sammensatt av ekstrakter fra soppen reishi, og urtene safran og melisse. Hver for seg er de kjent for å kunne hjelpe på søvnproblemer med forskjellig effekt. Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte slik at produktet skal gi samme gode effekt hver gang. Tidligere navn: SuperSleep
865228