Til toppen

Massasjebørste til tørrbørsting

Varenummer: N34984
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Denne børsten er velegnet til tørrbørsting av kroppen. Blandingen av myke hestehår og sterke plantefibrer (sisal) gir en herlig massasjeeffekt. Tørrbørsting er en effektiv måte å forbedre blodomløpet og hudtonen på. Samtidig føles det rett og slett godt!


Ingrediensermengde% av RI
Dampbehandlet oljet bøketre, hestehår/sisalfiber, bomullsstropp.
135 x 70 mm
Vi anbefaler at man starter dagen med tørrbørsting. Bruk sirkulære bevegelser og masser fra ekstremitetene og inn mot hjertet.
Produsert i Tyskland av oljet og dampbehandlet bøketre med hestehår og sisalfiber. Håndstroppen er i bomull. Høyden på børsten er ca.4cm

Ansiktsbørste medium til tørrbørsting

Kvalitetsbørste av myke hestehår til mild pleie av ansiktet. Børsten er myk og skånsom, men med litt mer motstand enn i de aller bløteste børstene. Skaftet er i oljet bøketre og snoren i bomull.
N34986

Body Ionic Brush langt avtagbart skaft, kobbertråd/hestehår

Eksklusiv Body Ionic Brush brukes til tørrbørsting av huden og gir en energisk massasje som øker blodsirkulasjonen, stimulerer lymfesystemet, fjerner døde hudceller og overfører balanserende ioner til kroppen. Tørrbørsting har eksistert i lang tid og er et enkelt og effektivt bidrag til avgiftning og velvære. Kobbertrådene serverer negativt ladde ioner til kroppen og skaper en elektrisk spenning på huden. En av fordelene er at det bidrar til kroppens utskillelse av avfallsstoffer og gir energi. Bonusen til tørrbørsting er en myk og fin hud. Denne lekre ioniske kroppsbørsten kommer med praktisk skaft som kan tas av og det følger med et informasjonshefte.
N36090