Dekorative rå mandel- og sjokoladejuletrær er en av våre favorittoppskrifter i desember! Kakene kan også fryses.
Bunn: 2,5 dl ristede økologiske mandler 1,75 dl kokosmasse 4 store dadler uten sten 2 ss smeltet Cocosa Litt himalayasalt Stek mandlene i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter. Følg med så de ikke svir seg. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender og miks. Fordel blandingen i en brødform og sett i fryseren. Sjokoladetopping: 12 ss smeltet Cocosa 3 ss rått kakaopulver 1 ss Plantforce Synergy proteinpulver med vaniljesmak 3 ss Manuka honning eller annen søtning Smelt kokosoljen og bland inn resterende ingredienser. Fordel over bunnen og sett tilbake i fryseren i ca. 30 minutter. Når den har stivnet kan du dele den opp i trekanter og pynte med Sukrinmelis, tørkede bringebær, kakaonibs og polkastenger. Oppbevares i en tett boks i kjøleskapet eller fryseren for lengre holdbarhet.