Til toppen

SukrinMelis 400g

Varenummer: N30688
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Funksjonell mat

ink. mva.

SukrinMelis er Sukrin i finmalt form. SukrinMelis har samme bruksområder som vanlig Sukrin, men løser seg lettere opp. Den er velegnet til bruk som dekorasjon, i ostekaker, smoothies, glasurer, smørkrem og baking.


SukrinMelis egner seg til blant annet glasur, pynt, desserter, kaker og hjemmelaget marsipan.

Et naturlig alternativ til melis.
SukrinMelis løser seg lettere opp enn vanlig Sukrin, og er velegnet til: - Kaker og desserter som ikke skal stekes (f.eks. ostekake) - Glasurer: ostekrem, smørkrem, sjokoladeglasur o.l. - Iste og annen kald drikke - Smoothies og rørte bær - Dekorasjon/dryss - Yoghurt/kesamSukrinMelis kan også brukes i baking på samme måte som Sukrin. Søtsmaken er den samme, og den har litt større volum. 1 dl Sukrin veier 90 gram, mens 1 dl SukrinMelis veier ca 70 gram.Når du bruker SukrinMelis til å lage vanlig melisglasur (med vann/eggehvite), kan det være lurt å blande 50/50 med vanlig melis for å få riktig konsistens.

Steviosa - Stevia 25g Pulver

Steviosa Stevia gir muligheten til å beholde den gode og søte smaken i kostholdet uten å ha dårlig samvittighet, eller være redd for overvekt og sykdommer. Stevia er naturlig, inneholder ingen kalorier, påvirker ikke blodsukkeret og gir heller ikke hull i tennene. I følge litteraturen kan også stevia redusere suget etter alkohol, tobakk og andre stimuli. Det er vanskelig å tenke seg et mer ideelt søtstoff enn stevia!
N31077

Steviosa flytende Vanilje 30ml

Stevia gir oss muligheten til å beholde den gode og søte smaken i kostholdet uten å ha dårlig samvittighet, eller være redd for overvekt og sykdommer. Stevia smaker ikke bare søtt, men er også: Naturlig, inneholder ikke energi (0 kalorier), påvirker ikke blodsukkeret og gir heller ikke hull i tennene. I følge litteraturen kan også stevia redusere suget etter alkohol, tobakk og andre stimuli. Det er vanskelig å tenke seg et mer ideelt søtstoff enn stevia!
N31376

Sukrin 500g

Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker. Sukrin har en ren og naturlig sukkersmak, og ser også helt ut som vanlig sukker. Samme konsistens som sukker. Sukrin har ca 75% av søtsmaken til vanlig sukker, men kan stort sett brukes i samme mengder.
N30687

Sukrin:1 250g

Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, og har derfor den samme søtningsgraden som sukker og kan brukes 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker. Sukrin:1 er basert på erythritol og inneholder i tillegg en liten mengde stevia. Dette hever søtsmaken og bidrar også til å dempe den kjølende følelsen noen opplever med Sukrin.
N34499
Ingrediensermengde% av RI