|
Ingredienser |
mengde | % av RI |
|---|---|---|
| Energi | 0 kcal | |
| Fett | 0 g | |
| Karbohydrat: (dette er polyoler (sukkeralkoholer) og tas ikke opp av kroppen/virker ikke inn på blodsukkeret.) | 100 g | |
| Sukkerarter | 0 g | |
| Kostfiber | 0 g | |
| Protein | 0 g | |
| Salt | 0 g |
Ingredienser: Søtstoff: Erythritol.
Inneholder søtstoff.
Bruk Sukrin som vanlig sukker (strøsukker), i syltetøy, baking og desserter.
Mengden Sukrin i en oppskrift bør ikke utgjøre mer enn ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefales det å kombinere Sukrin med vanlig rørsukker eller et annet søtstoff.
- Null kalorier
- Skader ikke tennene
- Smaker og ser ut som sukker
- 100% naturlig – finnes i bl.a. frukt
- Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)
- Virker som antioksidant i kroppen
Sukrin virker beskyttende mot hull i tennene ved å dempe veksten av bakterier i munnhulen som fører til karies. Sukrin er den eneste naturlige sukkererstatningen som har null kalorier, og inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, perfekt for diabetikere og lavkarbodiett.Sukrin påvirker ikke blodsukker- eller insulinnivået i kroppen. Det kan derfor trygt brukes av diabetikere.Sukrin er et 100% naturlig produkt uten tilsetningstoffer, basert på sukkeralkoholet Erythritol. Erythritol finnes naturlig i bl.a. pærer, melon og sopp.Sukrin blir framstilt ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.
