Til toppen
Manuka Honning til påsken🍯🐣

Manuka Honning til påsken🍯🐣

Manuka Honning er perfekt til alt fra påskefrokosten og påskebaksten til en energiboost under aktivitet i påsken⛷️

Mange er allerede kjent med de forskjellige sportsgelene og energi- eller restitusjonsproduktene på markedet, men tenker ikke over at disse produktene ofte inneholder ultraprosesserte ingrediensen kroppen, og spesielt fordøyelsen, kan ha utfordringer med.

Manuka honning er et 100 % naturlig energiskudd og inneholder for det meste glukose og fruktose. Glukose absorberes raskere for å gi en hurtigvirkende energiboost, mens fruktose har en mer langsom og vedvarende effekt på blodsukkernivået for å støtte energibehovet over lengre tid. Dette betyr at du får mer langvarig energi uten å krasje.

I tillegg inneholder høykvalitetshonning spornæringsstoffer og antioksidanter som hjelper kroppens absorpsjon og utnyttelse av sukker, og støtter kroppen derfor under trening. Raffinert sukker og karbohydrater har fjernet alt dette, så alt du får er et sukkerkick uten de støttende næringsstoffene kroppen trenger for å forbrenne sukker og for å håndtere blodsukkernivået på en sunnere måte. Ha med en liten krukke Manuka Honning på tur og kjenn effekten.

Manuka honning kan i tillegg være kjekk å ha med i «husapoteket», da den kan bidra til å styrke immunforsvaret og er brukt ved munnsår, sår hals, forkjølelse, samt en rekke mage- og tarmproblemer. Manuka honning er ansett for å ha en kraftig antibakteriell virkning på grunn av sitt høye naturlige innhold av MGO (metylglyoksal), som gjør honningen unik. Desto høyere innhold av MGO desto mer verdifull er honningen.