Til toppen
Grønn Smoothiebowl

Grønn Smoothiebowl

Gi deg selv en fresh start på dagen med en grønn smoothiebowl som holder deg mett helt frem til lunsj! En balansert smoothie er nøkkelen.

For at du skal føle deg mett helt fra frokost til lunsj, så er det viktig at smoothien du lager er balansert. Slik holder blodsukkeret seg stabilt også. En smoothie blir et komplett måltid når du fyller den med både proteiner, karbohydrater og en sunn og god fettkilde. Det får du her i vår grønne smoothiebolle.

Ingredienser:

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til fin konsistens. Smoothietoppingen kan gjøre hele forskjellen på en smoothie. Topp med alt du syns er godt! Her har vi brukt kakaonibs, hempfrøkokos, mandelsmør og ferske jordbær og blåbær. Så er det bare å nyte!

TIPS: Hva med å bruke en melon som smoothie-bolle? Galiamelon er helt perfekt på størrelse. Del den i to, ta ut fruktkjøttet, så får du to smoothie-boller. Melonen kan du også bruke som topping! Vi elsker å fylle de med grønn smoothie for en frisk sommerlig følelse og en næringsrik start på dagen.