Til toppen

Purely Greens Max 150g Pulver

Varenummer: N35371
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SuperNature

ink. mva.

En greens-mix av urter, gress, grønnsaker, alger og frukt. Brukes i kald drikke, juice eller smoothie. En miks av nøye utvalgte urter, grønnsaker, alger og frukt som hjelper deg til å nå dine 5-om-dagen!

Næringsdeklarasjon  per 100 gram  % av RI
Energi (kJ/kcal) 1196/285

 

Fett 1,3 g  
- hvorav mettede fettsyrer 0,29 g  
Karbohydrater 61 g  
- hvorav sukkerarter 8,7 g  
Kostfiber 28 g  
Protein  21 g  
Salt 0,7 g  
Vitamin A fra betakaroten 155 µg 19%
Vitamin K 1090 µg 1453%
Jern 80 mg 571%
Jod 2800 µg 1866%
Vitamin C 35 mg 44%
Magnesium 305 mg 81%
     

Ingredienser: Pulver av gress (49 %) (alfalfa (Medicago sativa), byggress (Hordeum vulgare L) og hvetegress (Triticum aestivum)og havregress), pulver av alger og tang (19 %) (spirulina (Arthrospira platensis), chlorella (Chlorella vulgaris), tang* (Ascophyllum nodosum), pulver av grønnsaker og frukt (23 %) (brokkoli, persille*, kål, grønnkål, artisjokk, selleri, papaya, rødbete), pulver av urter (9 %) (løvetannblad, nesleblad, lakrisrot, ingefærrot, rosmarin, kanel), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fraksjonert kokosnøttolje, sitrusolje, olivenolje, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin), antioksidant (alfatokoferol), havreolje. 

Kan inneholde spor av skall dyr, fisk og blørdyr.
*økologisk ingrediens

Forslag til bruk: bland inn 1-2 ts i smoothie, juice eller shake. 

Organic wheatgrass powder 450g

Hvetegress er en rik kilde til klorofyll som kalles plantenes “blod”. Klorofyll har nesten den samme strukturen som hemoglobin(blod) i kroppen, eneste forskjellen er at det sentrale atomet i klorofyll er magnesium og i hemoglobin er det jern, men det kan bidra til å lettere ta opp jern og frakte det inn i cellene hvor det trengs. Hvetegress er en naturlig kilde til enzymer, proteiner, fiber og jern mm.
N31979

Spirulina Økologisk 150g Pulver

Spirulina er en blågrønnalge som er svært næringsrik, og den betegnes som supermat. Algen har høyt innhold av klorofyll, proteiner, jern, betakaroten, vitamin E og andre vitaminer og mineraler. Spirulina er naturens egen energi-boost og brukes i smoothies og shaker eller røres i vann/juice.
N35151

Total detox mix, økologisk og raw 250g Pulver

Purasana Total Detox Mix har et høyt innhold av viktige nærings- og plantenæringsstoffer, skikkelig supermat! Midt i blinken for en sunn og aktiv livsstil! Purasana økologisk Super Food "Total Detox" er en blanding av 100% økologisk pulver fra chlorella, spirulina, byggress, hvetegress, kakao og lucuma. 100 % ren, raw og ubehandlet, fri for sprøytemidler, kjemikalier, fyllstoff, fargestoffer, smakstilsetninger, konserveringsmidler og/eller andre syntetiske eller unaturlige tilsetninger.
N32642