Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Pumpkinspice Latte

Pumpkinspice Latte

Har du smakt den optimale høstdrikken? Varm og krydret gresskarlatte med deilig sødme. Slik kan du enkelt lage deg en gresskarlatte utover høsten.

Om du skal ha gresskarlykt til Halloween i år, så er denne oppskriften perfekt til fruktkjøttet som blir til overs.
Frys gjerne ned gresskarpuréen i porsjoner så du enkelt kan lage deg en gresskarlatte utover høsten.

Gresskarpuré

  1. Rens ut gresskarkjøttet av gresskaret. Del i mindre biter og fjern gresskarkjernene.
  2. Kok gresskarbitene på middels temperatur til de er møre, omtrent 15-20 minutter.
  3. Ha over i en blender eller bruk en stavmikser og kjør til en helt jevn puré. Spe evt med litt vann dersom puréen blir for tørr.
     

Kryddermiks

Dersom du har hele krydderkorn, så kan du enkelt male disse med en morter, eller en liten elektrisk kaffekvern.
 

Krydret gresskarlatte


Ha kaffe, melk, kokosblomstsukker og gresskarpuré i en kjele. Varm opp på middels varme mens du rører.
La det bli så varmt at det begynner å dampe, trekk deretter melken bort fra varmen og tilsett resten av ingrediensene.

Topp gjerne latten med pisket kokoskrem og et dryss kanel. Nyt!

Lenker
Min side