Til toppen

Kanel (cinnamomum verum) Ceylon kanel 50g Pulver

Varenummer: N32771
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Perfekt som refill!
  • Ceylon kanel er mildere enn vanlig kanel
  • Lavt innhold av kumarin

Ekte Ceylon kanel malt som pulver. Ceylon kanelen er mildere enn vanlig kanel og har lavt innhold av coumarin (kumarin). Herlig fruktig kanel!

Kanel (Cinnamomum Cassia) 1000g Pulver

Cassia-kanel er innerbark fra et tre i kanelfamilien ved navn Cinnamomum Cassia og blir også kalt for uekte kanel, i motsetning til den "ekte" Ceylon-kanelen, som kommer fra treet Cinnamomum Verum. Cassia-kanel smaker mildt og nøtteaktig, mens Ceylon-kanel smaker kraftigere og søtere. Tross Cassia-kanels uheldige kallenavn, er denne typen kanel særdeles velegnet i marrokanske og mellomøstlige krydderblandinger, hvor man ønsker en lett kanelsmak som ikke overdøver blandingens øvrige ingredienser.  Kanel blir i Vesten primært brukt som krydder til desserter, bakverk, søte saker og på risgrøt, men kanel er også fortreffelig sammen med bl.a. kjøtt, fisk, grønnsaker, ris og bønner.  
N35361

Kanel hel (Cinnamomum ceylanicum) 100g

Kanel som kommer fra cinnamonmum ceylanicum som har en mer karakteristisk kanelsmak enn den mer brukte cassia kanelen. Kanel fra cinnamonmum ceylanicum har en friskere og mer fruktig smak enn cassia kanelen.
N31611

Kardemomme (elettaria Cardemomum) 50g Pulver

Kardemomme er et velsmakende krydder, som vi oftest bruker ved juletid og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes hele året til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og nettopp derfor bruker man i Østen hel kardemomme etter et måltid. Når frøkapselen tygges, får man en frisk, mentolaktig smak i munnen.
N35369