Til toppen

Kardemomme (elettaria Cardemomum) 50g Pulver

Varenummer: N35369
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

  • Hele 50 gram !
  • Super som refill

Kardemomme er et velsmakende krydder, som vi oftest bruker ved juletid og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes hele året til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og nettopp derfor bruker man i Østen hel kardemomme etter et måltid. Når frøkapselen tygges, får man en frisk, mentolaktig smak i munnen.

Kardemomme, pulver (Elettaria cardamomum)

Cardomon/ Kardemomme 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Cardamon er en 100 % ren eterisk olje av kardemomme. Cardamon virker lett krampeløsende, appetittfremmende og fordøyelsesfremmende. Cardamon kan også benyttes lett oppløftende ved utmattelse.
N33247

Helios Kardemomme økologisk 23g

Helios Kardemomme er økologisk og kaldmalt nydelig krydder. Kaldmalingen gjør at mest mulig av smaken bevares fra jord til bord. Aromaer og eteriske oljer bevares ved hjelp av kaldmalingen av frøkapslene med kardemomme. Resultatet er et helt rent og ekte krydder som passer ypperlig til bakst, karri-retter og for nye smaksopplevelser i kaffe og te.
N35957

Kardemomme, grønn (Elettaria cardemomum), Hel 1000g

Hel, grønn kardemomme (Elettaria cardemomum) i kilos forpakning. Kardemomme er et deilig krydder som i Norden brukes mye ved juletider og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes året rundt til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og derfor brukes hel kardemomme mye i østen etter et måltid. Når frøkapslen tygges får du en frisk, mentolaktig smak i munnen. Kan inneholde løse kardemommefrø.
N34993

Kardemomme, grønn (Elettaria cardemomum), Hel 100g

Hel, grønn kardemomme (Elettaria cardemomum). Kardemomme er et deilig krydder som i Norden brukes mye ved juletider og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes året rundt til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og derfor brukes hel kardemomme mye i østen etter et måltid. Når frøkapslen tygges får du en frisk, mentolaktig smak i munnen. Kan inneholde løse kardemommefrø.
N33283