Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

MCT olje

MCT-olje (mellomkjedete fettsyrer) er en smaksnøytral olje som gir rask energi. Oljen er perfekt om du er opptatt av lavkarbo eller keto-diett. Velegnet til bruk i varme og kalde drikker, som bulletproof kaffe. Finn et got utvalg her!

Visning
Cocosa MCT Energy Oil 100ml Olje

MCT Cocosa 100ml er MCT fra kokos og raps og inneholder mellomlange fettsyrer. De mellomlange fettsyrene har helt spesielle egenskaper. Cocosa MCT-olje kan brukes som energitilskudd når du trenger rask energi som varer lenge. MCT kan bidra til stabilt blodsukker. MCT er løselig i vann og trenger ikke galle for å fordøyes. Fett er ikke ett fett, verken når det gjelder flerumettet fett eller mettet fett. Blant de mettede fettsyrene stiller de mellomlange fettsyrene i en særklasse.

N35015
MCT Oil Powder økologisk 200g

Økologisk MCT pulver fra Purasana med mellomlange vegetabilske fettsyrer (medium chained triglycerids) fra kokosnøttolje. MCT-fettsyrene gir mye energi uten at det lagres i fettdepotene, og er derfor perfekt å innta for rask energi. MCT-pulveret gir deg en lengre metthetsfølelse og gir deg det ekstra energikicket som iblant trengs. MCT-Pulveret kan du tilsette proteinshaker, smoothier, frokostblanding, juice, kaffe, latte etc.

N36316
inSANe C8 (MCT) 300ml

inSANe C8 er en MCT-olje med ren kaprylsyre. Kaprylsyre er en mellomlang fettsyre som raskt omdannes til ketoner. Her får du rask ekstra energi uten for mye sukker, rask energi i form av ketoner.

N36705
Lenker
Min side