Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

OHO! Linsbågar Jalapeno & Lime 100g

Varenummer: N36682
EAN: 4770149213901
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: oho!
ink. mva.
  • Vegansk
  • Linsechips
  • Kilde til protein og fiber
Oho! Linsbågar er sprø og smakfulle chips med en digg smak av Jalapeno og lime. Dette er litt sunnere chips laget av linser, så de er en kilde til både protein og fiber, og et genialt alternativ til en litt sunnere snacks.

Ingredienser: Linsemel rødt (42 %), maismel, rismel, rapsolje, krydderblanding (tørket glukosesirup, sukker, løk, salt, jalapeño (0,7 %), krydder, sitronpulver, hvitløk, gjærekstrakt, risfiber, urter, solsikkeolje naturlig smak), salt.

Kan inneholde spor av korn med GLUTEN, MELK og biprodukter fra disse.

Nyhet
OHO! Linsbågar Sourcream & Onion 100g

OHO! Linsbågar er smakfulle og sprø chips laget av linser. Disse chipsene er veganske og en kilde til protein og fiber, pluss at det smaker superdigg! OHO! Linsbågar Sourcream & Onion smaker godt av rømme og løk, men helt vegansk. Linsbågar er det ultimate alternativet for alle som ønsker en digg og litt sunnere snacks. Sprø konsistens og deilig smak!

N36679
Nyhet
OHO! Linsbågar Maple Bacon taste 100g

Oho! Linsbågar Maple Bacon er knasende sprø chips laget av linser. Linsechipsen er det ultimate alternativet for alle som ønsker en digg og litt sunnere snacks. Disse chipsene er en kilde til protein og fiber og smaker helt fantastisk. Så gode er de at det skal godt gjøres å stoppe før posen er tom...

N36680
Nyhet
OHO! Linsbågar Chips Cheddar cheese 100g

Linsbågar Cheddar cheese er knasende sprø chips med en fantastisk smak av ost. Linsbågar er en litt sunnere snacks laget av linser. Linsechipsen er en kilde til protein og fiber, og et ypperlig alternativ til digg og sunn snacks.

N36681
Min side