Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Lectinect IBS PRO 30 kapsler

Varenummer: N37201
EAN: 7090015821588
Lagerbeholdning:
Merke: Lectinect
Klassifisering: Utstyr
ink. mva.
  • Lindrer smertefulle symptomer og trykket fra overflødig gass i mage-tarm-kanalen.
  • Lindrer lette magesmerter ved diaré hos pasienter med irritabel tarm-syndrom.
  • Normaliserer tarmens bevegelser, reduserer smerter og hindrer forstoppelse.
  • Inneholder Bentonitt
Lectinect IBS PRO er sertifisert medisinsk utstyr for lindring av symptomer på irritabel tarm (IBS). Lectinect IBS PRO lindrer symptomer på irritabel tarm som forstoppelse, diare, magesmerter og luft i magen. Lectinect IBS Pro lindrer symptomene på overflødig gass i buken og smertene forbundet med det hos pasienter med irritabel tarm-syndrom (IBS). Deriblant andre symptomer som følelse av oppblåsthet, utspilt buk, metthet, raping og smerter forbundet med gass i buken. Disse kapslene er laget for irritabel tarm-syndrom og lindrer symptomene som ledsager IBS.

Oppgitt innhold per 1 kapsel:

Innhold mengde % RI
Bentonitt 500 mg -
Simetikon 50% 125 mg -
     
Ingredienser:

Bentonitt, Simetikon 50 %, Hypromellose, Mikrokrystallinsk cellulose, Magnesiumstearat, Oleum helianthus.

Kapsler for irritabel tarm-syndrom er ment å tas gjennom munnen.
Anbefalt døgndose for voksne og barn fra 12 år: 2 kapsler (maks.) 3 ganger pr. dag i 4 uker.
Kapsler for irritabel tarm-syndrom bør tas sammen med mat eller etter et måltid. Kapselen bør svelges hel med et stort glass vann (200 ml).


Døgndosen bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares ved 5–25 °C på et tørt, mørkt sted i originalemballasjen og utenfor rekkevidde av små barn.

Kapsler for irritabel tarm-syndrom må ikke brukes lenger enn 30 dager i løpet av én behandlingsperiode. Behandling kan gjenopptas etter 4 dager.
Kapsler for irritabel tarm-syndrom må ikke brukes hvis du er overfølsom eller allergisk overfor noen av innholdsstoffene.
Kapslene må ikke tygges eller bites. Kapslene må ikke få løse seg opp i munnen.    

Oppbevares utilgjengelig for barn.      
Må ikke brukes til barn under 12 år.    

Kapsler for irritabel tarmsyndrom bør ikke brukes samtidig som andre legemidler.    
Bruk under graviditet og/eller amming: Selv om den naturlige mineralleiren og simetikonet ikke tas opp, foreligger det ingen data om bruk av kapsler for irritable tarm-syndrom under graviditet eller amming. Hvis du er gravid eller ammer, bør du snakke med lege eller apotek før du bruker dette legemiddelet. Les pakningsvedlegget før bruk.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

SHIFT Mage 60 kapsler

SHIFT Mage er et kosttilskudd som støtter mage- og tarmfunksjonen. En god mage -og tarmfunksjon har mye å si for det generelle velvære i hverdagen, for energinivået og ikke minst for næringsopptaket. SHIFT Mage støtter mage- og tarmfunksjonen og kan dermed bidra til å redusere fordøyelsesbesvær. Kosttilskuddet inneholder absorberende og balanserende mineralleire, kalt BentoHealth, og ekstrakt av grønn havre. SHIFT Mage er til deg som har lettere plager med fordøyelsen.

N36831
Nyhet
Lectinect Mage 60 tab

Lectinect Mage har vært en bestselger for mageplager siden 2007. Produktet er blitt oppdatert siden den gang og inneholder nå også kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Lectinect mage inneholder også hyllebær for immunforsvaret.

N37196
Lenker
Min side