Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Tilbehør

Visning
Sorter
SnoreMeds Small fit Munnstykke

SnoreMeds munnstykke er et oralt hjelpemiddel, tiltenkt benyttet om natten for å forhindre snorking. Munnstykket virker ved å anbringe og holde underkjeven svakt forover strukket under søvn, og på denne måten utvides de øvre luftveiene, noe som fører til at luft kan strømme uhindret ut og inn i luftveiene. Brukeren vil føle det lettere å puste. SnoreMeds hjelper 85% av de som snorker.

N33796
Nyhet
Eco Gang Nedbrytbar barberhøvel 5 stk

I en verden forurenset med plastbarberhøvler er The Eco Gang stolte av å introdusere deres plantebaserte barberhøvel, laget av biologisk nedbrytbar PLA. Disse biologisk nedbrytbare plantebaserte barberhøvlene kommer med smørende Aloe Vera & Vitamin E stripe for en jevnere barbering. Med rustfritt stål og tobladet design, kombinerer Eco-Gang barberhøvel de beste alternativene for kvalitet og materiale! Eco Gang Nedbrytbar barberhøvel kommer i 5-pakning.

N37170
Nyhet
Eco Gang Bomullspads bambus gjenbrukbare 8 stk

Supersmarte gjenbrukbare bomullpads med bambus fra Eco Gang. Laget med 70 % bambusfibre og 30 % bærekraftig bomull, har Eco gang laget den perfekte silkelignende blandingen for å tilby deg en god måte å enkelt fjerne sminke og minimere avfall samtidig. Slå to fluer i en smekk med disse plastfrie, gjenbrukbare bambusputene fra The Eco Gang. Emballasjen er selvfølgelig av resirkulerbar papp.

N37169
Nyhet
Eco Gang Bomullspinner grønn 100 stk

Eco Gang Bomullspinner er Q-tips laget av bambuspinner med økologisk bomull, naturlig farget i grønt. Vattpinnene fra Eco Gang er fullstendig nedbrytbare og tar således hensyn til miljøet. Emballasjen er laget av 100 % resirkulert papir som gir en nyttig dispenser med minimalt miljøskadelig fotavtrykk. The Eco Gang sin Q tips er like god som de Q tipsene i plast som vi har vært vant med.

N37165
Nyhet
Eco Gang Bomullspinner hvit 100 stk

Eco Gang Bomullspinner er Q-tips laget av bambuspinner med økologisk bomull. Vattpinnene fra Eco Gang er fullstendig nedbrytbare og tar således hensyn til miljøet. Emballasjen er laget av 100 % resirkulert papir som gir en nyttig dispenser med minimalt miljøskadelig fotavtrykk. The Eco Gang sin Q tips er like god som de Q tipsene i plast som har vært tidligere.

N37164
Nyhet
Eco Gang Jute body pad

Jute body pad fra Eco Gang er laget av naturlige jutefibre og gir en skånsom eksfoliering av huden samtidig som den fremmer sunn og strålende hud. Jute body paden brukes i skånsomme, sirkulære bevegelser på kroppen og gir også en oppkvikkende opplevelse. Jutefibre er bærekraftige og har antibakterielle egenskaper noe som gjør denne badevotten til det ideelle tillegget til din daglige hygienerutine. Et miljøbevisst alternativ for kroppen og planeten.

N37174
Skjeggbørste rund

Eksklusiv skjeggbørste til herre, laget av pæretre og med børste av ekte villsvinhår. Skjeggbørsten er både lekker og av god kvalitet. Passer godt til kraftig skjegg, også god til fullskjegg. Børsten stimulerer blodsirkulasjonen og motvirker splittede hårtupper. Villsvinehår har en bygning og struktur som ligner veldig på menneskehår. Dette hjelper dem til å absorbere overflødig talg fra deler av hodebunnen og frigjøre det til andre tørre områder av hodebunnen og hårstråene. Dette gir håret glans og fylde, og forhindrer flisete tupper. Busten er "first cut", dvs. den innerste delen av villsvinets bust, som er den stiveste.

N36819
Skjeggbørste

Skjeggbørste for god og riktig pleie av skjegg. Når man ikke barberer seg, er det ikke like lett å fjerne døde hudceller. Skjeggbørsten er verktøyet for dette, og samtidig vil blodsirkulasjonen stimuleres. Dette gir økt blodtilførsel til hårsekken og mer næring til et sunt skjegg. De naturlige oljene fra huden fordeles i skjegget som blir mykere og lettere å stelle. Børsten vil også løse opp floker. Kombiner gjerne børsten med en skjeggolje som gir et mykt, velduftende, lettstelt og pent skjegg.

N35103
Ansiktsbørste rund 5cm

Den lille runde, milde ansiktsbørsten tilbyr en liten naturlig ansiktsløftning. Regelmessig bruk av ansiktsbørste bidrar til å redusere og forhindre hevelser og mørke ringer under øynene, og jevner ut fine linjer og rynker. Tørrbørsting forbedrer hudens fasthet og fremmer lymfedrenasje, slik at huden fremstår glatt, vakker og levende. Du vil elske denne lille tørre børsten, som med sin runde form er perfekt for ansiktsyoga. Den lille runde tørrbørsten er laget i oljet bøketre med myke hestehår fra hestens manke.

N36347
Ansiktsbørste medium til tørrbørsting

Kvalitetsbørste av myke hestehår til mild pleie av ansiktet. Børsten er myk og skånsom, men med litt mer motstand enn i de aller bløteste børstene. Skaftet er i oljet bøketre og snoren i bomull.

N34986
Massasjebørste til tørrbørsting

Denne børsten er velegnet til tørrbørsting av kroppen. Blandingen av myke hestehår og sterke plantefibrer (sisal) gir en herlig massasjeeffekt. Tørrbørsting er en effektiv måte å forbedre blodomløpet og hudtonen på. Samtidig føles det rett og slett godt!

N34984
Gua Sha hjerte, ansikt massasjeverktøy 1 Stk

Gua Sha krystaller brukes til massasje sammen med oljer. Stenen er tilpasset til bruk i ansiktet. Øker blodsirkulasjon, stimulerer cellefornying og gir god avslapping til ansiktsmuskulaturen. Massasjen føles som et lite ansiktsløft, og forebygger linjer og fine rynker. De ulike formene og buene på krystallen er tilpasset massasje rundt kjevebue, kinn, panne, nakke/hals mm. Brukes sammen med olje, som MeAnima Face oil. Bruksanvisning medfølger.

N35627
Lenker
Min side