Til toppen

Hamphanske

Varenummer: N34463
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

Sæbeværkstedets Hamphanske kan brukes både tørr og våt, og den er ideell til å skrubbe bort døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Et verdig våpen i kampen mot appelsinhud! Hansken er laget med en snor, så den kan henge og tørke etter bruk. Hampproduktene fra Sæbeværkstedet sikrer lønnet beskjeftigelse for mindre bemidlede kvinner i Bangladesh. Størrelse: 18 x 12 cm.

 

 

Ingredienser mengde % av RI

 

Hemp er et godt materiale å bruke til svamper, som man tar med seg i dusjen. Materialet er sterkt og gir en god skrubb uten å skrape eller skade huden. Hamphanskene trekker seg gjerne litt sammen når den blir våt, og det er en god idé å trekke den litt ut, når den henges til tørk.

Tips! Legg en såpe ned i hansken, og ta den med i dusjen, hvor den kan brukes som en effektiv skrubbesvamp. Også en god måte å samle små såperester, så de blir brukt helt opp. Fin å pakke sammen med et såpestykke som gave.

Sæbeværkstedets håndstrikkede hampprodukter er hentet fra Bangladesh, hvor de handler med en lokal fairtrade organisasjon, som tilbyr kvinner jobb til en riktig lønn. Hampproduktene er alle av høy kvalitet, både hva angår utførelse og materiale.

Hamppute

Hampskrubbesvampen kan brukes både tørr og våt, og er ideell til å skrubbe vekk døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Skrubbesvampen kommer med stropp og er fylt med jute, så den ligger godt i hånden. Hampputen er et verdig våpen i kampen mot appelsinhud.
N34634

Hampstropp

Hampstroppen er ideell til å skrubbe bort døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen, også på ryggen, hvor det ellers kan være vanskelig å nå. Stroppen kan anvendes såvel tørr som våt.
N34633

Natursvamp Stor 14-16 cm

Stor natursvamp fra Sæbeværkstedet. Ekte vare fra naturen. En skikkelig deilig svamp som blir helt utrolig myk og bløt når den blir våt. Gjør badet til en fornøyelse. Svampen har en stor og god størrelse som passer perfekt å ha med i dusjen eller badekaret. Svampen kommer fra Karibien og måler 14-16 cm.
N34467

Saltskrubb til kropp, økologisk 200ml

Hav Bodyscrub med salt fra Guerande i Frankrike. Saltskrubben består av uraffinert, økologisk atlanterhavssalt i mandelolje. Skrubben er tilsatt avbalanserende eteriske oljer av lavendel, geranium og muskatelsalvie. I tillegg er det en smule E-vitamin. Inneholder ikke kunstige parfymer eller parabener. Eksfoliér huden din med denne fantastiske saltskrubben. Ved å skrubbe huden fjerner du døde hudceller og du får en glatt og fin hud. Samtidig stimulerer du blodomløpet.
N34464