Til toppen

Hamphanske

Varenummer: N34463
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr

ink. mva.

Sæbeværkstedets Hamphanske kan brukes både tørr og våt, og den er ideell til å skrubbe bort døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Et verdig våpen i kampen mot appelsinhud! Hansken er laget med en snor, så den kan henge og tørke etter bruk. Hampproduktene fra Sæbeværkstedet sikrer lønnet beskjeftigelse for mindre bemidlede kvinner i Bangladesh. Størrelse: 18 x 12 cm.

 

 

Ingredienser mengde % av RI

 

Hemp er et godt materiale å bruke til svamper, som man tar med seg i dusjen. Materialet er sterkt og gir en god skrubb uten å skrape eller skade huden. Hamphanskene trekker seg gjerne litt sammen når den blir våt, og det er en god idé å trekke den litt ut, når den henges til tørk.

Tips! Legg en såpe ned i hansken, og ta den med i dusjen, hvor den kan brukes som en effektiv skrubbesvamp. Også en god måte å samle små såperester, så de blir brukt helt opp. Fin å pakke sammen med et såpestykke som gave.

Sæbeværkstedets håndstrikkede hampprodukter er hentet fra Bangladesh, hvor de handler med en lokal fairtrade organisasjon, som tilbyr kvinner jobb til en riktig lønn. Hampproduktene er alle av høy kvalitet, både hva angår utførelse og materiale.