Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Hamppute

Varenummer: N34634
EAN: 5710148177865
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Sæbeværkstedet
ink. mva.
Hampskrubbesvampen kan brukes både tørr og våt, og er ideell til å skrubbe vekk døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Skrubbesvampen kommer med stropp og er fylt med jute, så den ligger godt i hånden. Hampputen er et verdig våpen i kampen mot appelsinhud.

 

Ingredienser mengde % av RI

 

Kan brukes som både våt og tørr svamp. Hampputen er super til å skrubbe bort døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen.

Sæbeværkstedets håndstrikkede hampprodukter er hentet fra Bangladesh. De handler med en lokal fairtrade organisasjon, som ser det som deres oppgave å tilby kvinner jobb til en rettferdig lønn.Hampproduktene er alle av høy kvalitet, både utførelsen og materialet.Hamp er et perfekt materiale å bruke til svamper. Materialet er sterkt og gir en god skrubb uten å skrape eller skade huden.Dimensjon: Ø 14 cm. Ca. 4 cm. tykk.

Hampstropp

Hampstroppen er ideell til å skrubbe bort døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen, også på ryggen, hvor det ellers kan være vanskelig å nå. Stroppen kan anvendes såvel tørr som våt.

N34633
Hamphanske

Sæbeværkstedets Hamphanske kan brukes både tørr og våt, og den er ideell til å skrubbe bort døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen. Et verdig våpen i kampen mot appelsinhud! Hansken er laget med en snor, så den kan henge og tørke etter bruk. Hampproduktene fra Sæbeværkstedet sikrer lønnet beskjeftigelse for mindre bemidlede kvinner i Bangladesh. Størrelse: 18 x 12 cm.

N34463
Saltskrubb til kropp, økologisk 200ml

Hav Bodyscrub med salt fra Guerande i Frankrike. Saltskrubben består av uraffinert, økologisk atlanterhavssalt i mandelolje. Skrubben er tilsatt avbalanserende eteriske oljer av lavendel, geranium og muskatelsalvie. I tillegg er det en smule E-vitamin. Inneholder ikke kunstige parfymer eller parabener. Eksfoliér huden din med denne fantastiske saltskrubben. Ved å skrubbe huden fjerner du døde hudceller og du får en glatt og fin hud. Samtidig stimulerer du blodomløpet.

N34464
Massasjebørste til tørrbørsting

Denne børsten er velegnet til tørrbørsting av kroppen. Blandingen av myke hestehår og sterke plantefibrer (sisal) gir en herlig massasjeeffekt. Tørrbørsting er en effektiv måte å forbedre blodomløpet og hudtonen på. Samtidig føles det rett og slett godt!

N34984
Lenker
Min side