Til toppen

Konjac facial sponge, green tea

Varenummer: N35721
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Green Frog

ink. mva.

  • Skånsom for huden
  • Rengjører på dypet
  • Naturlig innehold av mineraler og antioksidanter

Naturlig konjacsvamp til skånsom rengjøring og eksfoliering av huden. Konjacsvampen rengjør på dypet og gir huden din en myk glans. Passer perfekt til daglig rengjøring, både morgen og kveld. Egner seg meget godt til sensitiv hud. Konjacsvamp GREEN TEA er dynket i polyfenolet katekin fra grønn te som mykgjør og gir fukt til huden, trekker sammen porene og reparerer skadede hudceller.

Bruk: Bløtlegg svampen slik at den blir myk. Fyll en liten skål med varmt vann og legg svampen opp i skålen inntil den har absorbert vann slik at den er myk og behagelig. Klem ut overskuddsvannet og svampen er klar til bruk

 

Konjacsvampen vil naturlig brytes ned med tiden. Svampen varer  i ca 6-8 uker dersom du tar vare på den og lar den lufttørke mellom bruk.
Den beste effekten av svampen får du om den byttes ut etter 6 uker.

I Japan har konjaksvampen blitt brukt i over 100 år også som badesvamp til babyer. Svampen er 100% vegetabilsk. Konjac ansiktssvamp er fremstilt av vegetabilske fiber fra roten til konjacplanten (Amorphophallus konjac / Konnyaku), en plante som vokser i mange asiatiske land.

Konjacsvampens mange fordeler:

  • Fri for giftstoffer, urenheter og forurensing
  • Ikke testet på dyr (Cruelty free)
  • Sertifisert vegansk (Vegan)
  • Bærekraftig
  • Trygt produkt
  • 100% naturlig Konjac svamp og grønn te

Ansiktssåpe med rosa leire, økologisk 80g håndlaget Såpe

Økologisk og håndlaget ansiktssåpe med rosa leire. Ansiktssåpen er en skånsom og nøytral såpe, noe som er viktig for ansiktet ditt. Denne såpen er derfor laget litt annerledes. Ansiktsåpen har et høyere innhold av olivenolje (85%), hvilket gjør den veldig myk og kremet. Såpen inneholder ingen eteriske oljer. Såpen dufter derfor heller av noe annet enn ren såpe. Ansiktsåper har herdet lengre enn andre såper, 8 uker mot normalt 4 uker.
N34781

Gentle Cleansing Foam 150ml

Mykgjørende rensemousse for ansiktet. Passer best til normal- og kombinasjonshud. Inneholder milde kokostensider som rengjør uten å tørke ut, i tillegg har den økologisk trollhassel som har en lett sammentrekkende og beroligende effekt på huden og hudens porer. Rensemoussen fjerner makeup og gjør huden ren og myk. Produktet har en behagelig duft av ekte eteriske oljer fra forfriskende sitron og appelsin, lett balansert med beroligende lavendel.
N35078

Grønn leire til ansikt, alle hudtyper 50g

Grønn leire som passer til alle hudtyper. Leiren er god som en ansiktsmaske, og har en enestående evne til å fjerne urenheter og avgi mineraler. Leiren er også veldig god å bruke i et karbad, hvor den renser og bløtgjør huden. Fargen skyldes hovedsaklig et rikt innhold av jernoksid og magnesium, men også andre mineraler. pH-verdien er omkring 7. Leiren har en god evne til å oppta urenheter.
N34459

Konjac facial sponge, pink clay

Naturlig konjacsvamp til skånsom rengjøring og eksfoliering av huden. Konjacsvampen rengjør på dypet og gir huden din en myk glød. Passer perfekt til daglig rengjøring, både morgen og kveld. Egner seg meget godt til sensitiv hud. Konjacsvamp PINK CLAY er dynket i rosa leire, som inneholder naturlig lykopen. Svampen hjelper til å rengjøre også den mest sensitive hud, samt forbedrer hudens elastisitet og frisker opp huden.
N35720