Til toppen

 

Her finner du en oversikt over de siste produktnyhetene hos Arnika!

 

Sorter etter: Dato (nyest > eldst)

Gua Sha Karneol, massasjeverktøy 1 Stk

Gua Sha krystaller brukes til massasje sammen med oljer. Stenen er 9-11 cm og kan brukes over hele kroppen og i ansiktet. Øker blodsirkulasjon, stimulerer lymfe og gir god avslapping til muskulaturen. Bruk av massasjeverktøy avlaster massørens hender. De ulike formene og buene på krystallen er tilpasset massasje rundt kjeve/kinn, under skulderblader, nakke/hals mm.
N35628

Gua Sha hjerte, ansikt massasjeverktøy 1 Stk

Gua Sha krystaller brukes til massasje sammen med oljer. Stenen er tilpasset til bruk i ansiktet. Øker blodsirkulasjon, stimulerer cellefornying og gir god avslapping til ansiktsmuskulaturen. Massasjen føles som en liten ansiktsløft, og forebygger linjer og fine rynker. De ulike formene og buene på krystallen er tilpasset massasje rundt kjevebue, kinn, panne, nakke/hals mm. Brukes sammen med MeAnima Face oil. Bruksanvisning medfølger.
N35627

Gua Sha Bian rund, massasjeverktøy 1 Stk

Gua Sha Bian Sten brukes til massasje sammen med oljer. Stenen kan brukes over hele kroppen og i hodebunnen. Øker blodsirkulasjon, stimulerer lymfe og gir god avslapping til muskulaturen. Bruk av massasjeverktøy avlaster massørens hender og gir dyp kontakt med muskulaturen. Bian sten finnes både i rund og avlang form.
N35626

Gua Sha Bian avlang, massasjeverktøy 1 Stk

Gua Sha Bian Sten brukes til massasje sammen med oljer. Stenen kan brukes over hele kroppen og i hodebunnen. Øker blodsirkulasjon, stimulerer lymfe og gir god avslapping til muskulaturen. Bruk av massasjeverktøy avlaster massørens hender og gir dyp kontakt med muskulaturen. Bian sten finnes både i rund og avlang form.
N35625

Kvann / Angelikarod (Angelica archangelica) 100g Urt

Kvann, også kjent som Angelikarot og kvinnens ginseng. Kvann er rik på bitterstoffer og eteriske oljer, som gjør roten sterkt aromatisk i smak og duft. Urten kan drikkes som te og i urteblanding til hjemmelaget snaps.
N35617

Rødkløver, (Trifolium pratense) Økologisk 100g Urt

Rødkløver inneholder naturlige planteøstrogener fra naturens side. Urten Rødkløver finnes overalt på enger i Europa, hvor den pryder landskapet med sine vakre karakteristiske lilla blomster.
N35615

Koriander, hel, Økologisk 100g

Korianderfrø smaker vesentlig annerledes enn frisk koriander; mer fruktig og nøtteaktig enn bladene og resten av planten. Økologiske korianderfrø kan brukes hele eller knust. Korianderfrø er mye brukt i det asiatiske kjøkkenet; i supper, indisk mat, thai curryretter og wokretter. Kan også brukes til urtete. Koriander tilhører skjermplantefamilien og har tredelte, flikete blader på tynne stilker. Det er en ettårig urt, som får små, hvite blomster, før den setter frø.
N35614

Einebær, hele, Økologiske 70g Urt

Einebær dufter av tre og har en litt bitter smak med et streif av furunål og harpiks. Vårt nordiske klima gir en mildere smak, mens einebær som vokser sydover har en sterkere smak. Einebær krydder brukes ofte i viltretter.
N35613

Kakaopulver, Økologisk 200g Pulver

Økologisk kakaopulver naturlig rikt på næringsstoffer. Kakao har mange bruksområder utover en deilig kopp kald eller varm kakaodrikke. Kakaopulver er supert å bruke i smoothies, kaker og annen matlaging.
N35618

Tulsi Green Tea Øko 25 teposer

Tulsi Grønn te har en forfriskende kombinasjon av tulsi og grønn te. Denne teen har et høyt innhold av antioksidanter og tilfører kroppen energi.
N35606

Tulsi Sweet Rose Tea Øko 25 teposer

Tilsi Sweet Rose er en søt te som passer godt for både store og små. Teen har en eksotisk blanding rik på smak, som vekker sansene og gir en herlig ro.
N35607

Tulsi Ginger Tea Øko 25 teposer

En varmende te med innhold av Tulsi og ingefær som kan virke stimulerende på fordøyelsen. Naturlig fri for koffein.
N35610