Til toppen

 

Her finner du en oversikt over de siste produktnyhetene hos Arnika!

 

Sorter etter:
Nyhet

Honningfrisk 130g

Gry Hammer sitt spesialprodukt Honningfrisk er laget med en unik blanding av økologisk lynghonning uten varmebehandling, blandet sammen med ekte, rene eteriske oljer. En populær kombinasjon med trofaste brukere. Det er kun nødvendig med en kvart teskje om dagen. Honningfrisk kan også blandes i lunken te eller sitronvann (under 40℃) om ønskelig.
N36439

Rahua Omega 9 Hair Mask 120ml

Rahua Omega 9 Hair Mask reparerer skadet, livløst hår og beskytter fargebehandlet hår. Hårmasken fra Rahua trenger inn i håret og gir tilbake hårets spenst, glans og vitalitet. Oljen fra Ungurahua trenger inn i hvert hårstrå og styrker og mykgjør tørt og livløst hår. Den omega 9-rike oljen er full av fukt og næring! Protein fra Quinoa virker styrkende, mens lavendel og eukalyptus gir en deilig, behagelig duft.
N36427
Nyhet

Hair Volume™ Repair Mask 300ml

Hair Volume Repair mask fra New Nordic styrker hårstråene og gjenoppbygger hårets fuktighetsbalanse. Hårmasken inneholder eple, kokos og hydrolysert risprotein. Hair Volume Repair mask er et hårpleieprodukt med naturlig opprinnelse og som er fri for SLS/SLES, sulfater og silikonfri. New Nordic er lidenskapelige når det kommer til naturens helende krefter også når det gjelder skjønnhet.
N36469

Hårstopp Ansikt 15ml

Hårstopp Ansikt er for deg som vil bli kvitt skjemmende og uønsket ansiktshår, helt uten sterke kjemikalier, barberhøvel eller smertefull voks. Dette er ikke en vanlig hårfjerningskrem, men Hårstopp fungerer mer som en kur. Hårstopp Ansikt vil redusere gjenvekst slik at du ikke trenger å fjerne hår på annen måte. Hårstopp til ansikt er en skånsom, sikker og effektiv krem som er klinisk testet. Kuren starter med at du fjerner hår ved epilering eller voksing slik at hårveksten synkroniseres, så bruker du kremen 2 ganger daglig, og du vil etter tid se at gjenveksten reduseres, men du fjerner hår ved behov.
N22293
Nyhet

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter fra New Nordic kan redusere synligheten av fine linjer og rynker. Collagen Filler™ hjelper med å forbedre hudens fasthet og elastisitet, i tillegg til følelsen av en godt fuktet hud. 1 tablett om dagen gir næringsstoffer til huden, for vakrere hud. Kollagen fra marine kilder er basen til Collagen Filler™, sammen med granateple, tomat og astaxanthin og C-vitamin. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon, samt beskytter cellene mot oksidativt stress. Slik som nedbrytning av celler som bidrar til synlig aldring pga skadelige UV-stråler fra solen og forurensning i luften. Innholdet i en tablett Collagen Filler™ nærer de dype levende lagene av huden, dit vanlige kosmetiske kremer ikke når til. Derfor anbefales det å bruke tabletten som en del av din daglige skjønnhetsrutine.
N36470
Nyhet

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder 60 doser / 360g

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er et unikt kosttilskudd for huden som tilfører næringsstoffer til huden innenfra. Et kollagenpulver med hyaluronsyre som et bidrag til dine daglige hudpleierutiner for en skjønnhet innenfra. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker, samt bidrar til følelsen av god fuktighet i huden. Kollagenet er av hydrolysert maritimt kollagenpeptidpulver av type 1. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder inneholder også hyaluronsyre og vitamin C. Pulveret er smaksnøytralt. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for normalt fungerende hud. Kollagen er en viktig strukturell komponent i flere vev i huden, bl.a. bindevev inkludert elastin, som har betydning for hudens fasthet. Vitamin C beskytter også kroppens celler, deriblant hudcellene, mot oksidativt stress forårsaket av frie radikaler.
N36471

Wonder Legs™ 30 tabletter

Wonder Legs™ hjelper med å motvirke følelsen av tunge og trette ben. Wonder Legs™ er et kosttilskudd for vener og blodkar. Tabletten inneholder Fransk Maritim Furubark, C-vitamin og Rødvinsblader. Vitamin C bidrar til en normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende blodkar. Rødvinsblader bidrar til en normal venefunksjon. Kun en tablett om dagen. Furubark inneholder naturlig proanthocyanidiner.
N36472
Nyhet

Turmeric™ Mega 30 tabletter

Turmeric™ Mega 30 tabletter består av gurkemeie og lang pepper for sunne og fleksible ledd. Gurkemeie bidrar til sunne og fleksible ledd og har i århundrer blitt brukt for helse og sunnhet i Asia. Gurkemeieroten som er brukt i Turmeric™ Mega gjennomgår en optimalisert ekstraheringsprosess slik at de ønskede virkestoffene bevares. Dette gir en garanti for et høykvalitetsprodukt. Lang pepper understøtter opptak og omsetning av andre urter.
N36473

Helios Rosiner økologiske 200g

Jumborosiner fra Helios er økologiske og soltørkede rosiner. Rosinene er større, søtere og saftigere enn vanlige rosiner. Jumborosinene er kjent for sin gode smak og for å være rike på kalium. Den gode søte smaken gjør at de passer ekstra godt som snacks, og er gode i müsli, salater eller bakst.
N36465
Nyhet

Helios Spice Mix Pasta øko 65g

Deilig økologisk middagskrydder fra Helios! Pasta krydderblandingen er en mild og aromatisk miks av blant annet oregano, basilikum og søt paprika, og passer ekstra godt til pastasaus, supper og andre italienske retter. Dette er en mild kryddermiks som faller lett i smak hos alle i familien og kan brukes til typiske italienske retter, eller strø over maten ved bordet for ekstra smak. Premium økologisk krydder helt uten tilsetningsstoffer.
N36461
Nyhet

Helios Spice Mix Thai øko 180g

Frisk kryddermiks fra Helios, middagskrydder Thai er en blanding av urter og krydder til wok, curry, Pad Thai, Tom Kha Gai eller asiatiske mariander og sauser. Thai krydderblandingen inneholder blant annet sitrongress, karri og koriander, og kan fint erstatte curry paste. Spennende premium krydder som er helt uten tilsetningsstoffer.
N36460
Nyhet

Helios Soyasaus øko 250ml

Helios økologisk og fermentert soyasaus av japansk type med masse deilig umami smak! Denne soyasausen er en lys og lett soyasaus som er brygget på den tradisjonelle, japanske måten med økologiske soyabønner. En klassisk smak av japansk soyasaus med salte smaker, rik på umami og gir den ekstra gode smaken til alle dine asiatiske middager.
N36462