Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

 

Her finner du en oversikt over de siste produktnyhetene hos Arnika!

 

Visning
Sorter
Nyhet
Magnesium Diasporal 400mg 50 stk sticks til drikke

Magnesium Diasporal er et kosttilskudd med magnesium som enkelt løses opp i drikke. Magnesium Diasporal inneholder naturlig appelsinjuice konsentrat og er derfor ekstra fruktig! Kommer i praktiske porsjonsposer hvor hver pose har 400mg og har en herlig smak av appelsin.

N36822
Nyhet
Stretchmark Body Butter 150ml

Stretchmark Body Butter fra Weleda forebygger og reduserer strekkmerker under graviditet. Dette er et rikt kroppssmør som masseres inn i huden. Body butteret trekker raskt inn i huden og passer perfekt før man kler på seg om morgenen. Her får huden din naturlige ingredienser som mykgjørende kakaosmør og sheasmør som styrker lipidbarrieren, sammen med centella asiatica som forbedrer hudens elastisitet. Utviklet i samarbeid med jordmødre og farmasøyter. Mild, naturlig og myk duft som passer for gravide. Dufter av rose, neroli og myrra. Kliniske testresultater etter bruk med massasje 2 ganger per dag i 4 uker.

N36821
Nyhet
Skjeggbørste rund

Eksklusiv skjeggbørste til herre, laget av pæretre og med børste av ekte villsvinhår. Skjeggbørsten er både lekker og av god kvalitet. Passer godt til kraftig skjegg, også god til fullskjegg. Børsten stimulerer blodsirkulasjonen og motvirker splittede hårtupper. Villsvinehår har en bygning og struktur som ligner veldig på menneskehår. Dette hjelper dem til å absorbere overflødig talg fra deler av hodebunnen og frigjøre det til andre tørre områder av hodebunnen og hårstråene. Dette gir håret glans og fylde, og forhindrer flisete tupper. Busten er "first cut", dvs. den innerste delen av villsvinets bust, som er den stiveste.

N36819
Bergamotte Lemongrass Vitalising Body Milk 145ml

Bergamotte Lemongrass Vitalising Body Milk 145ml er en lett fuktighetskrem som virker oppkvikkende og forfriskende. Bodylotionen trekker raskt inn og har en frisk sitronduft. Denne kremen har en silkemyk og lett konsistens. Sitrongress og salvie med sin vitaliserende effekt, mens eteriske oljer fra bergamott og neroli gir ny kraft til kropp og sinn. Sammensetningen av slåpetorn, kjerringrokk og kvede styrker huden, mens de verdifulle oljene tar vare på fuktigheten og etterlater huden smidig og glatt.

N36818
Nyhet
Culturelle Kids Purely Probiotic 30 poser

Culturelle kids er den enkle og effektive måten å støtte barnets sunne fordøyelse med 5 milliarder kolonidannende enheter (CFU) av et av de mest klinisk studerte bakteriestammene, Lactobacillus rhamnosus GG. Culturelle Kids passer for barn fra 1 år og oppover. En hjelp for å få barnets fordøyelsessystem tilbake på sporet og bidrar til å redusere sporadiske fordøyelsesproblemer. Fungerer naturlig med barnets mikrobiom, der 70 % av immunsystemet deres befinner seg.

N36817
Nyhet
NDS Probiotic Classic 200g

NDS Probiotic Classic 10 er et kosttilskudd med melkesyrebakterier, hele 15 unike bakteriestammer. En dagsdose NDS Probiotic Classic 10 inneholder 20 milliarder bakterier. Tas best før leggetid. Produsert i Danmark med Bio-Aktiv teknologi.

N36785
Nyhet
NDS Probiotic Classic 100g

NDS Probiotic Classic 10 er et kosttilskudd med melkesyrebakterier, hele 15 unike bakteriestammer. En dagsdose NDS Probiotic Classic 10 inneholder 20 milliarder bakterier. Tas best før leggetid. Produsert i Danmark med Bio-Aktiv teknologi..

N36784
Nyhet
NDS Probiotic Probiolax 100g

NDS Probiotic Probiolax 6 er et kosttilskudd med utvalgte melkesyrebakteriestammer. NDS Probiotika tas best før leggetid. NDS er produsert i Danmark, med Bio-Aktiv teknologi.

N36783
Nyhet
NDS Probiotic S-60 NRG 100g

NDS Probiotic S-60 NRG er et probiotisk kosttilskudd med 8 utvalgte bakteriestammer av melkesyrebakterier. Her får du 15 milliarder bakterier per døgndose. Tas best ved sengetid.

N36782
Nyhet
NDS Probiotic W-8 Control 100g

En dagsdose NDS Probiotic W-8 Control inneholder 20 milliarder bakterier. Inneholder også FOS og inulin. Tas best før leggetid. Produsert i Danmark med Bio-Aktiv teknologi.

N36781
Nyhet
NDS Probiotic Leaky-G 175g

NDS Probiotic Leaky-G er et probiotisk kosttilskudd med 8 utvalgte bakteriestammer av melkesyrebakterier sammen med Kollagenpeptider. Her får du 15 milliarder bakterier per døgndose sammen med kollagen. Tas best ved sengetid. Produsert med Bio-Aktiv teknologi.

N36780
Nyhet
NDS Probiotic A.A./D 100g

NDS Probiotic A.A./D har 10 utvalgte bakteriestammer sammen med FOS, inulin, mineraler og enzymer. Probiotika kan tas ved kortere eller lengre perioder. Hver dagsdose inneholder 20 milliarder melkesyrebakterier. Tas best før leggetid. Produsert med Bio-Aktiv teknologi..

N36779
Min side