Til toppen

 

Her finner du en oversikt over de siste produktnyhetene hos Arnika!

 

Sorter etter:
Nyhet

Ansiktsbørste rund 5cm

Den lille runde, milde ansiktsbørsten tilbyr en liten naturlig ansiktsløftning. Regelmessig bruk av ansiktsbørste bidrar til å redusere og forhindre hevelser og mørke ringer under øynene, og jevner ut fine linjer og rynker. Tørrbørsting forbedrer hudens fasthet og fremmer lymfedrenasje, slik at huden fremstår glatt, vakker og levende. Du vil elske denne lille tørre børsten, som med sin runde form er perfekt for ansiktsyoga. Den lille runde tørrbørsten er laget i oljet bøketre med myke hestehår fra hestens manke.
N36347
Nyhet

Jod 400µg 120 tabletter

Sterk og stabil jodtablett fra Pharma Nord. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar også til å opprettholde normal hud. Jod er et essensielt mineral som er helt nødvendig å få tilført via kostholdet.
N36338

Caviar Anti-Age Pigment Serum 30ml

Naturfarm Caviar Anti-Age Pigment Serum brukes til å redusere pigmentflekker i huden på en naturlig måte.. De aktive ingrediensene i serumet korrigerer pigmentet slik at flekkene blir mindre synlige eller forsvinner helt. Caviar Anti-Age Pigment Serum inneholder ekstrakt av blader fra den eviggrønne dvergbusk arvtostaphylos uva-ursi, som har et høyt innhold av arbutin og antioksidanter. Acerola og sitrusfrukter tilsatt for å oppnå et høyt innhold av vitamin C. De aktive ingrediensene fra kaviar er rike på proteiner og vitamin A, D, E, C og alle B -vitaminer. Aloe vera er tilsatt i stedet for vann.
N36337
Nyhet

Tulsi Lax Tea øko 25 teposer

Tulsi Lax er en koffeinfri urteblanding som er beroligende og gir en effektiv avførende virkning. Den økologiske urteblandingen består av peppermynte, mynte og lakris, som er kombinert med sennes som laksativ. Sennes kan virke vanedannende og bør brukes med forsiktighet. Kombiner gjerne med andre tiltak for tarmfunksjonen, som kostomlegging, melkesyrebakterier, nok drikke/væskeinntak, kostfiber, mosjon og/eller slimdannende urter som loppefrø, linfrø og almebark. 
N36323
Nyhet

Tulsi Wellness Tea øko 25 teposer

Tulsi Wellness te fra Organic India er en nydelig og kraftig blanding av Tulsi, Ashwagandha, moringa og Brahmi. Den økologiske teblandingen virker oppfriskende og stimulerende, samtidig som den er naturlig koffeinfri.
N36324
Nyhet

Tulsi Brahmi Tea øko 25 teposer

Tulsi Brahmi te inneholder to av Ayurveda's mest legendariske urter; Tulsi og Brahmi i ren form. En nydelig koffeinfri te som skjerper og balanserer.
N36322
Nyhet

Djevelko, harpagophytum 90 kapsler

Djevelklorot bidrar til å vedlikeholde fleksible ledd og sener. Djevelkloplanten har fått navnet sitt på grunn av de mange krokene på frukten. Disse krokene klamrer seg til pelsen til dyr, og hjelper på den måten med å spre planten. Det er de kraftige røttene som brukes i kosttilskudd, og Djevelklo bidrar til å opprettholde fleksible ledd og sener.
N36321
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 70% Piura 60g

Prisvinnende sjokolade med en unik smak! Vigdis Rosenkilde kjøper kakaoen direkte av bonden Elias Cruz i Piura. I Piura Blanco-kakao er det en høy andel av hvite kakaobønner. Blanco betyr hvit. De hvite kakaobønnene gir en mildere smak og en lysere farge på sjokoladen. Piura Blanco er en unik og ettertraktet kakaotype med smaksnoter av sitrus, bakt frukt, nøtter og karamell. Smaksnotene kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. Akkurat som god vin og kaffe. Ingen kunstig smak er tilsatt.
N36312
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 70% Kiteni 60g

Nydelig prisvinnende sjokolade med urkakao Chuncho. Vigdis Rosenkilde kjøper kakaoen direkte av bonden i Peru. Denne sjokoladen er laget med Chuncho-kakao og er en svært sjelden urkakao med florale og fruktige smaksnoter. Forskere mener at Chuncho muligens er den mest aromatiske kakaoen som finnes. Det finnes en sort Chuncho med smak av rose i Kiteni-distriktet. Når Rosenkilde smakte denne for første gang bestemte hun seg straks for å lage sjokolade med denne unike kakaotypen. Resultatet er en sjokolade med smaksnoter av bringebær, grapefrukt og rose. Disse smaksnotene er ikke tilsatt, men kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. God kvalitetssjokolade kan sammenlignes med god vin og kaffe.
N36313
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Sjokolade 80% Echarate 60g

Slik har du nok aldri før smakt en 80% sjokolade. Chuncho er en urkakao med lite bitterhet og med en høyere andel kakaofett enn de fleste kakaosorter. Derfor smaker denne sjokoladen så mildt - selv om den inneholder hele 80% kakao. Sjokoladen er heller ikke tilsatt ekstra kakaofett. Kakaoen i denne sjokoladen kommer fra Echarate-distriktet i Cusco-regionen i Peru og er kjøpt direkte av Cooperativa Alto Urubamba. De er svært dyktige på å få frem de unike aromaene i Chuncho-kakao. Herlige smaksnoter fra brownie, pekannøtt og rosin. Disse smaksnotene er ikke tilsatt, men kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. Akkurat som god vin og kaffe.
N36314
Nyhet

Vigdis Rosenkilde Mørk Melkesjokolade 60% Piura 60g

Kakaobønnene i denne sjokoladen er fra Piura i Peru. Vigdis Rosenkilde kjøper sin kakao direkte av bonden Elias Cruz i Piura. Der finnes det kakaotrær som har en høy andel av hvite kakaobønner. Disse kalles Piura Blanco og har en mild, nøtteaktig smak. Piura Blanco var den perfekte komponenten for å lage en mørk melkesjokolade. Resultatet og smaksopplevelsen taler for seg. Det skal godt gjøres å ikke spise opp hele med en gang! Vi anbefaler å la sjokoladen smelte på tungen i ti sekunder for å oppleve hele smaksbildet. Sjokoladen inneholder naturlige smaksnoter av toffee, nøtter og vanilje. Smaksnotene er ikke tilsatt, men kommer naturlig fra kakaoen som er behandlet optimalt i alle ledd av produksjonen. Akkurat som god vin- og kaffe.
N36315
Nyhet

Teskje i Messing Avocado 15cm

Nydelig teskje i håndlaget 100% messing! Avokadoskjeen er perfekt til servering, på tacobordet, til yoghurt, grøt eller smoothiebowls. Super vertinnegave er det også!
N36310