Til toppen

Almond Sensitive Skin Body Lotion 200ml

Varenummer: N33061
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda Hudpleie

ink. mva.

Mandel kroppslotion fra Weleda hudpleie for sensitiv hud. Almond Body lotion er en mild bodylotion som absorberes raskt og roer ned irritert hud. Gir langvarig fuktighet, demper irritasjoner og stramhet i huden. Styrker hudens naturlige balanse og egen evne til beskyttelse.

Water (aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond) Oil, Alcohol, Glycerin, Squalane, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Beeswax (cera Alba), Chondrus Crispus (carrageenan) Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance*

*from natural essential oils.

Egnet for vegetarianere.

 

Perfekt for daglig kroppspleie. Kremen trekker raskt inn i huden. Snu flasken opp-ned og rist før bruk første gang. Hold flasken på skrå ved bruk.

Almond sensitive Skin Body care Lotion passer ypperlig til sensitiv hud. Almond serien består av Body wash, body lotion, cleansing lotion og håndkrem. Produktene er svært næringsrike, gir mye fuktighet og absorberes raskt. Produktene roer ned irritert hud og gir en silkemyk følelse. 

Cocosa pink Bodylotion 200ml

Cocosa PINK Bodylotion er en nærende, pleiende og fuktighetsgivende bodylotion med økologiske og naturlige ingredienser. Cocosa PINK passer alle hudtyper og har en mild og nøytral duft. De pleiende og naturlige ingrediensene, som aloe vera og kokosolje, virker sammen og gjør Cocosa PINK til en ideell universalkrem. Helt uten parabener og parfyme.
N35344

Rose Nurturing Body Cream 145 ML

En rikholdig lotion som gir intensiv pleie for ømfintlig og tørr hud. Harmoniserende rose forsterker huden og og stimulerer dens naturlige beskyttende funksjon. Lotion med mandel og sheasmør gjør huden fløyelsesmyk og glatt, samtidig som den varmer huden.
N18656

Wildrose Pampering Body Lotion 200ml

Wild Rose Pampering Body Lotion fra Weleda er en luksuriøs body lotion som stimulerer de regenerende prosessene i huden og bevarer den naturlige elastisiteten. Wild Rose Pampering Body Lotion fra Weleda er basert på en eksklusiv formel med økologisk nypefrø olje, jojobaolje og trollhassel, som har en merkbar utjevnende effekt på huden. Silkemyk å påføre og har en elegant og raffinert duft fra Rosa Damascena.
N31299

Z skin repair sensitive 75ml

Z skin repair sensitive er tilpasset barns hud og voksne med sensitiv hud. Den er basert på planteoljer og det norske patentsøkte marine kollagenet Smids. Den inneholder også Zonase som har et høyt innhold av enzymaktivitet og proteiner.
937421