Til toppen

Ammesalve 15ml

Varenummer: N35314
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Lykkelig som Liten

ink. mva.

Lykkelig som liten Ammesalve er 100% økologisk og spesialutviklet for å gi den nybakte moren en skånsom start på ammingen. Salven er trygg og god for såre bryster, og må ikke vaskes av før amming. Ammesalve inneholder pleiende og legende fettstoffer som legger seg som en beskyttende hinne over det såre området. Alle ingrediensene er trygge for barnet å spise, og salven er også meget god til såre og sprukne lepper. Produktene fra Lykkelig som liten er utviklet av leger med kjærlighet for trygg og økologisk hudpleie for store og små, uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer.   

INCI: Butyrospermum Parkii, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis, Beeswax.

Smøres på det såre området ved behov. 

Kan trygt brukes under amming. 

Alle Lykkelig som liten produktene inneholder økologiske ingredienser, og tilfredsstiller Ecocert-kravene.

 

Lykkelig som liten informerer om bivoks: 

Honning kan inneholde sporer fra en bakterie som heter clostridium, og denne bakterien kan gi alvorlig sykdom hos barn under 1 år. Bivoks kan også inneholde slike bakteriespor, men disse ødelegges imidlertid ved varmebehandling. Når Ammesalven lages, varmes den opp slik at alle eventuelle bakteriesporer drepes. Det er derfor helt trygt å bruke Ammesalven fra barnet er nyfødt. 

Calendula Nappy Change Cream (Stellekrem m/sink) 75ml

Denne stellekremen forebygger og lindrer kløe, irritasjon og utslett. Kremen danner en naturlig hinne som beskytter huden mot fuktighet, uten påvirke hudens pusteevne. Ringblomst og kamille virker beroligende på huden og lindrer små sår.
817186

Doktorsalve 50ml Krem

Lykkelig som liten Doktorsalve er en skikkelig universalsalve spesielt tilpasset den voksne huden! Salven er spesielt god ved brannsår, eksem, tørr og sår hud, sprukne hæler, analkløe og sårhet, ved liggesår og psoriasis. Salven inneholder nærende sheasmør, ringblomstolje, betennelsesdempende lavendelolje, jojobaolje og avokadoolje. Produktene fra Lykkelig som liten er utviklet av leger med kjærlighet for trygg og økologisk hudpleie for store og små, uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer. 
N30250