Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

OUTLETVARE: BetterYou Turmeric Oral Spray 25ml

Varenummer: x20206
EAN: 96170830
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Arnika Outlet
  • Spray rett i munnen
  • Lettopptakelig kurkumin
  • Tilsvarer 1300 mg gurkemeierot
  • Vegan
  • Emballasje av plantebasert plast (sukkerrør)

 

NB! Holdbarhetsdato: 31.5.23

Better You Turmeric Spray inneholder en spesialformula som gir tilskudd av kurkuminoider fra gurkemeie direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og tas opp hurtig. Sprayform er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. Gurkemeie inneholder curcumin / kurkumin, og 4 spray tilsvarer ekstrakt fra 1300 mg gurkemeierot. Gurkemeie bidrar til å beskytte ledd og opprettholde fleksibilitet, samt støtter normal leverfunksjon og fordøyelse.

Oppgitt innhold per døgndose 4 spray

Innhold mengde
Kurkuminoider (95%) 27 mg
- tilsvarende gurkemeirot 1300 mg
   

Ingredienser: Vann, søtstoff (xylitol), gurkemeierotekstrakt (standardisert til 95% kurkuminoider, y-cyklodekstrin), fuktighetsbevarer (glyserol), emulgator (akasiegummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma (naturlig appelsinolje), fortykningsmiddel (xantangummi).

Inneholder søtstoff; overdrevet inntak kan gi avførende effekt.

Anbefalt døgndose for voksne: 4 spray daglig (samlet eller fordelt).

Første bruk:
Pump 3 ganger for å få væske opp i pumpen. Ristes godt før hver bruk.
Spray direkte i munnen, gjerne på innsiden av kinnet, og la væsken virke noen sekunder.
Sett på korken etter bruk.

Holdbar i 6 måneder etter åpning. Oppbevares i romtemperatur beskyttet mot sollys.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. For gravide og ammende, eller i kombinasjon med legemidler, kun i samråd med lege. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. 

BetterYou er produkter av høy kvalitet som selges i mer enn 45 land. Gjennom samarbeid med Cardiff University har de utviklet et system for administrasjon og opptak av næringsstoffer som er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. En spesialformula som sprayes direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og gir hurtig næringsopptak.

Hvert produkt er 100% resirkulerbart! Boksen er laget av materialer fra godt forvaltede skoger og andre kontrollerte kilder. BetterYou har utviklet en serie av resirkulerte og karbon-negative emballasjeløsninger som gjør det mulig for oss redusere påvirkningen på miljøet dramatisk.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side