Til toppen

Curcumin, 500mg 60 Kapsler

Varenummer: N33870
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Immitec

ink. mva.

Curcumin er ekstraktet av krydderet gurkemeie. Det er curkumin som gir krydderet dens karakteristiske gulfarge. Urten har vært brukt i tradisjonell folkemedisin i hundrevis av år. Gurkemeie kan hjelpe ved plager i muskler og ledd. Gurkemeie er også en antioksidant. Den kan også styrke fordøyelsen. Inneholder også pepperekstrakt.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 2 tabletter.

Ingredienser mengde % av RI
Curcuminoider fra gurkemeie 1000 mg  
Bioperine (pepperekstrakt) 10 mg  
Gurkemeie (Curcuma longa L.), tabletthjelpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), pepperekstrakt (Piper Nigrum L./Piper Longum L.)    

2 tabletter i forbindelse med et måltid. Svelg tablettene med vann.

Curcumin inneholder ikke konserveringsmiddel, gjær, stivelse, natriumsalter, laktose eller gluten.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares mørkt, tørt og kjølig og utilgjengelig for barn.

Gurkemeie (Curcuma longa) stammer fra Sør-India og Indonesia, og er siden eldgammel tid blitt brukt som smakstilsetning, som fargestoff i tekstiler og som medisin. Virkestoffene i gurkemeie kalles curcuminoider, og det er disse som gir gurkemeie dens gule farge. Karrypulver, som brukes mye i det indiske kjøkken, består i hovedsak av gurkemeie og andre krydder som koriander og bukkehorn. De viktigste curcuminoidenei gurkemeie er curcumin, demethoxycurcumin og bisdemethoxycurcumin, som alle er kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske stoffer. Blant disse er curcumin best dokumentert og mest brukt.