Til toppen

Curcumin, 500mg 60 Kapsler

Varenummer: N33870
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Immitec

ink. mva.

Curcumin er ekstraktet av krydderet gurkemeie. Det er curkumin som gir krydderet dens karakteristiske gulfarge. Urten har vært brukt i tradisjonell folkemedisin i hundrevis av år. Gurkemeie kan bidra til å opprettholde fleksible ledd. Gurkemeie er også en antioksidant. Den kan også støtte fordøyelsen og leverens normale funksjon. Inneholder pepperekstrakt.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 tablett.

Innhold mengde
Curcuminoider fra gurkemeie 500 mg
Bioperine (pepperekstrakt) 5 mg
   
Ingredienser: Gurkemeie (Curcuma longa L.), tabletthjelpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), pepperekstrakt (Piper Nigrum L./Piper Longum L.)

Anbefalt døgndose for voksne: 1 tablett i forbindelse med et måltid. Svelg tablettene med vann. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares mørkt, tørt og kjølig og utilgjengelig for barn.

Gurkemeie (Curcuma longa) stammer fra Sør-India og Indonesia, og er siden eldgammel tid blitt brukt som smakstilsetning, som fargestoff i tekstiler og som medisin. Virkestoffene i gurkemeie kalles curcuminoider, og det er disse som gir gurkemeie dens gule farge. Karrypulver, som brukes mye i det indiske kjøkken, består i hovedsak av gurkemeie og andre krydder som koriander og bukkehorn. De viktigste curcuminoidenei gurkemeie er curcumin, demethoxycurcumin og bisdemethoxycurcumin, som alle er kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske stoffer. Blant disse er curcumin best dokumentert og mest brukt.