Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

Deodorant, Fresh Cedar 75g

Varenummer: N35711
EAN: 5060633500310
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Scence Natural Skincare
ink. mva.
  • Høy kvalitet
  • Kremete, naturlig deodorant
  • Helt plastfri
Dette er en helt naturlig og fantastisk god deodorant fra britiske Scence med flere økologiske ingredienser. Deodoranten har en fantastisk kremete konsistens og den smuldrer ikke. Fresh Cedar deodoranten fra Scence dufter av sedertre og boswellia (frankincense), kun ekte eteriske oljer er brukt. Deodoranten og emballasjen er helt plastfri. Scence bruker naturlig magnesium i sine deodoranter, for å holde deg fresh hele dagen lang. Ved daglig bruk holder en tube med 75g deodorant i 2-3 måneder.

Ingredienser: Cocos nucifera oil*, maranta arundinacea root powder*, magnesium hydroxide, magnifera indica seed butter, helianthus annuus seed cera, cedru atlantica wood oil, boswelia carterii oil

* Økologisk

 

Påføres i armhulen på en hud ved behov.

 

Bør oppbevares i temperaturer under 27 grader celsius og ikke i direkte sollys.

Scence er et lite britisk familieselskap som holder til i Cornwall. Scence fokuserer på effektive produkter av beste kvalitet for både hud og personlig hygiene. De er kompromissløse i sine valg av bærekraftige løsninger.

Deodorant, Sweet Citrus 75g

Sweet Citrus deodoranten fra Scence er en helt naturlig og fantastisk god deodorant. Duftsatt med eterisk olje av appelsin og bergamot. Deodoranten har en behagelig og kremete konsistens. Den smuldrer ikke. Selve deodoranten og emballasjen er helt plastfri. Produktet holder en meget høy kvalitet. Scence bruker naturlig magnesium i sine deodoranter, for å holde deg fresh hele dagen lang. Ved daglig bruk holder en tube med 75g deodorant i 2-3 måneder.

N35710
Deodorant, Fragrant Berry 75g

Dette er en helt naturlig og fantastisk god deodorant fra britiske Scence med flere økologiske ingredienser. Deodoranten har en fantastisk kremete konsistens og den smuldrer ikke. Fragrant Berry deodoranten fra Scence er duftsatt med eterisk olje av einerbær og bitterappelsin. Deodoranten og emballasjen er helt plastfri. Scence bruker naturlig magnesium i sine deodoranter, for å holde deg fresh hele dagen lang. Ved daglig bruk holder en tube med 75g deodorant i 2-3 måneder.

N35709
Sea Buckthorn 24h Roll-on deodorant

Sea Buckthorn deodorant er en effektiv 24 timers roll-on deodorant med naturlige ingredienser og uten aluminiumsalter eller parabener. Hovedingrediensene er blant annet lakrisrotekstrakt som fungerer som antibakteriell og trosshassel som antiinfammatorisk. Med en mild og myk duft av grapefrukt, mandarin og sandeltre fra ekte eteriske oljer. Tetter ikke til porer i huden og holder deg effektiv fresh hele dagen.

N35264
Aloe Vera Deo Naturel 50ml

AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel er en mild roll on-deodorant. I tillegg til å beskytte mot svettelukt pleier den huden under armene som spesielt etter barbering kan være sensitiv. Det naturlige mineralet alun virker antiperspirant og antibakterielt. Et høyt innhold av aloe vera gir, sammen med aminosyrer og økologisk glyserin, effektiv pleie og beskyttelse. Vitamin B3 understøtter aloe vera i gjenoppbygningen av huden.

N34701
Min side