Til toppen

Divine Love urtete 100g

Varenummer: N35528
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Divine Love urtete fra Natur Drogeriet, er en miks av 17 aromatiske urter med sensuelle elementer, der duft og smak pirrer romantikken. Blandingen består blant annet av rosenblader, hibiskusblomst og brennesle, som gir blandingen en nydelig struktur. Divine Love er en del av en ny serie fra Natur Drogeriet som heter "In the mood", og ideen bak serien er å skape annerledes sammensetninger av aromatiske urter, der lukt og smak gir assosiasjoner til følelseslivet vårt. 

Rosenkronblader (Rosa damascene flos. Fol.), hibiskusblomst (Hibiscus sabdiriffa flos.), eplestykker (Malus spp. fructus), damianablader (Turnera diffusa fol.), krusemynte (Mentha spicata var. Crispa fol.), lyngblomst (Calluna vulgaris), mjødurt (Filipendula ulmaria herba), angelikarot (Angelica archangelica radix), pomeransskall (Citrus aurantium fruct. cort.), eukalyptusblader (Eucalyptus globulus fol.), galangarot (Alpinia officinarum rad.), brennesle (Urtica dioica), jordbærblader (Frigaria vesca fol.), kongslysblader (Verbascum densiflorum fol.), kardemomme (Cardamomum elettaria fructus), lavendelblomst (Lavandula officinalis flos.), muskat (Myristica fragans fruct.).

3 teskjeer urtete per 0,5 liter kokende vann. Trekkes i 5 minutter. Siles i tefilter.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

After Dark, sensuale body / massage oil 100ml Olje

After Dark er en sensuell ferdigblandet massasjeolje for en romantisk stemning. Aqua Oleum Sensual er en 100 % ren, ferdigblandet massasjeolje som består av oljer som løfter sinnet og skaper en romantisk stemning. Massasjeblandingen inneholder det eteriske oljene ylang ylang, lavendel, jasmin, frankinsence, sandeltre og patchouli i en base av kaldpresset mandelolje.
N33252

Hibiscusblomst (Sabdariffa) øko 90g, knust

Knust, økologisk hibiscusblomst som er nydelig til te. Den lekre hibiscusblomsten er med sin flotte røde farge perfekt å brygge en rykende varm og innbydende kopp urtete på. Natur-Drogeriets hibiscusblomst er også lekker til iste, kombinasjonen av det søte og sure virker leskende og slukker tørsten.
N34193

Rosekronblad, fintskåret 100g

Finskårne rosenkronblader fra Natur Drogeriet byr på aromatisk duft og parfymerende smak som stimulerer flere sanser. Tørkede roseblader har flere bruksområder; Rosenkronblader er fine å bruke til en lekker kopp te, eller som duft. 
N35499

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410