Til toppen

Gulvsåpe sitrus økologisk 400ml

Varenummer: N36119
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Greenscents

ink. mva.

  • Miljøvennlig og effektiv
  • Superkonsentrert gulvsåpe
  • Dufter friskt av sitrus

Økologisk gulvsåpe fra Greenscents er miljøvennlig og drøy i bruk. Kun noen få dråper av denne såpen er nødvendig i en bøtte med vann. Og resultatet blir skinnende rent og etterlater en herlig frisk sitrusduft. Greenscents rengjøringsprodukter er veganske, cruelty-free og allergivennlig.

Gulvsåpe nøytral økologisk 400ml

Økologisk, nøytral gulvsåpe som er meget konsentrert formel som fortynnes før bruk for å gi en tradisjonell bøttevask. Greenscents er en liten familiebedrift som har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden. Greenscents produserer husholdningsartikler du kan være stolt av: Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produkter. 
N36118

Gulvsåpe, økologisk med urter 400ml

Gulvsåpe fra Greenscents med en fantastisk frisk og ren urteduft! Et produkt som har blitt en bestselger. En meget konsentrert formel som fortynnes før bruk for å gi en tradisjonell bøttevask. Greenscents er en liten familiebedrift som har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden. Greenscents produserer husholdningsartikler du kan være stolt av: Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produkter. 
N34537

Multispray, økologisk med sitronduft 500ml

Multisprayen fra Greenscents med citrus er den perfekte rengjørings-allrounderen. Passer ypperlig til alle overflater på kjøkken og bad, og er til og med mild nok til å fjerne flekker fra treverk. Kunder bruker også denne sprayen på et lite gulvområde, til å vaske bilinteriøret - endeløse muligheter for denne multisprayen! Antibakteriell sammensetning med prima ingredienser som er trygge for både mennesker, dyr og vann-økosystemet.
N34538

Pure Castile Liquid Soap Citrus Orange ØKO 240ml

Anvendelig økologisk såpe med frisk duft av sitrus og appelsin fra ekte eteriske oljer. Dr. Bronner's Castile Liquid Soap Rose er en klassiker, en allsidig vegansk såpe laget av naturlige økologiske oljer. En unik flytende såpe laget på kombinasjon av økologiske oljer og rene eteriske oljer. Huden rengjøres skånsomt og effektivt med mykgjørende skum, og etterlater huden silkemyk og forfrisket. Bruk Castile såpen til ansikt og hender, hår og hele kroppen. 18 ulike bruksområder for Dr. Bronner Castile Liquid såpene.
N36055