Til toppen

Hot Chocolate drink, økologisk 300g Pulver

Varenummer: N32350
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Green & Black

ink. mva.

Green and Blacks Hot Chocolate drink er en nydelig, økologisk varm sjokolade som røres ut i melk. Denne varme sjokoladedrikken er basert på den samme gjenkjennelige bittersøte sjokoladen som fra sjokoladebarene. Hot Chocolate drink granulene gir deg en kremet, varm og god sjokoladeopplevelse når blandet med varm melk. Opplev en intens sjokoladeopplevelse i hver munnfull!

 

Ingredienser mengde % av RI
Økologisk rå rørsukker**, fettfattig kakaopulver (28,6%)**, Mørk sjokolade (16,3%)*, (kakaomasse**, rørsukker**, kakaosmør**, emulgator (soyalecitin), vaniljeekstrakt**. Minimum 60% kakaotørrstoff).    
** = Økologisk og Fairtrade ingredienser. * = økologisk    

 

Ta 4 teskjeer med Hot Chocolate drink granuler i en kopp og hell over 250ml med valgfri varm melk. Rør rundt og nyt!Oppbevares tørt og kjølig. Vekk fra direkte lys.

Kakao.Økologisk og Fairtrade ingredienser.Inneholder soya. Kan inneholde melk, nøtter og kornprodukter.

Cacao powder, økologisk og raw 200g Pulver

Økologisk og raw kakaopulver fra Purasana. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i det tropiske klimaet i Peru. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Kakao er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.
N32639

Dandy Blend, instant urtedrikk 400g Pulver

Endelig er Dandy Blend i Norge! Dandy Blend er en deilig miks av røtter fra løvetann, sikori og rødbete, og ekstrakt av bygg- og rugkorn. Et koffeinfritt kaffealternativ som ikke krever brygging, og som løses opp umiddelbart i varm eller kald væske. Drikken er helt uten bitterhet og surhet, og oppleves fyldig, glatt og rik. Dandy Blend er en deilig urtedrikk med helsefremmende kvaliteter som er kjent verden over!
N35359

Golden Milk 150g Pulver

Golden Milk er en økologisk krydderblanding til bruk i drikke. Drikken smaker og lukter av herlige varmende krydder, og er en fryd for øyet med sin klare gule farge. Prøv krydderet i den melketypen du foretrekker og kan bruke i forhold til allergi/intoleranse. Drikken varmer deg på kalde dager, eller nytes kald med isbiter på varme dager.
N35008