Til toppen

Kloster Indisk Nyre te 50g

Varenummer: N35817
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Bioflora

ink. mva.

  • Vanndrivende
  • Rensekur
  • Java-te

Orthosiphon, eller Indisk nyrete, er en plante som bidrar til å opprettholde normal funksjon i nyre og urinveier. Urten støtter nyrenes utskillelse av urin. Brukes som understøttende urt ved annen behandling av blære- og urinveisplager, samt som rensekur etter behandling av nyregrus. Effekten oppnås ved inntak av te tilsvarende 4-9 gram tørket urt per dag. Planten kalles også Java-te.

Tørkede blad av Indisk nyrete / Javate: Orthosiphon blad (folia othosiphonis).

Som te: 2 ts urt overhelles en kopp kokende vann og trekkes tildekket i 10-15 min. Avsiles.

Forslag kur: Drikk 2-4 kopper nytrukket te i løpet av dagen mellom måltidene i inntil 4 uker.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Gullris (Gyldenris/Solidago Virg) 1000g tørket Urt

Tørket gullris i 1 kg pose. Gullris har en lett bitter smak med bløte toner.
N35339

Gullris (Solidago virgaurea/Gyldenris) Økologisk 80g Urt

Gullris som er grovt skåret og økologisk dyrket. Gullriste har en lett bitter smak med bløte toner.
N31761

Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.
N35412

Sandstråblom (Evighedsblomst, Helichrysum arenarium) 100g Urt

Tørket Sandstråblom, Helichrysum arenarium, til bruk i te. Sandstråblom har en fin duft, som avspeiles i smaken i teen. Det danske navnet, Evighedsblomst, har planten fått fordi den egner seg godt til å tørkes, så den kan holde "evig".  Urten bidrar til normal funksjon i lever og galleblære, og kan derfor bidra til bedret tarmfunksjon. Urten kan også bidra til normal nyrefunksjon, og spesifikt for kvinnehelse (urogenitalsystemet). 
N34899