Til toppen

Kloster Indisk Nyre te 50g

Varenummer: N35817
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Bioflora

ink. mva.

  • Vanndrivende
  • Rensekur
  • Java-te

Orthosiphon, eller Indisk nyrete, er en plante som bidrar til å opprettholde normal funksjon i nyre og urinveier. Urten støtter nyrenes utskillelse av urin. Brukes som understøttende urt ved annen behandling av blære- og urinveisplager, samt som rensekur etter behandling av nyregrus. Effekten oppnås ved inntak av te tilsvarende 4-9 gram tørket urt per dag. Planten kalles også Java-te.

Tørkede blad av Indisk nyrete / Javate: Orthosiphon blad (folia othosiphonis).

Som te: 2 ts urt overhelles en kopp kokende vann og trekkes tildekket i 10-15 min. Avsiles.

Forslag kur: Drikk 2-4 kopper nytrukket te i løpet av dagen mellom måltidene i inntil 4 uker.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Gullris (Gyldenris/Solidago Virg) 1000g tørket Urt

Tørket gullris i 1 kg pose. Gullris har en lett bitter smak med bløte toner.
N35339

Gullris (Solidago virgaurea/Gyldenris) Økologisk 80g Urt

Gullris som er grovt skåret og økologisk dyrket. Gullriste har en lett bitter smak med bløte toner. Gullris har en fantastisk lekker gul farge og er nydelig å se på når gullrisen blomstrer på sensommeren. 
N31761

Rensende Te (8414) 100g

8414 Rensende te er en gammel oppskrift på en teblanding med syv forskellige urter i en velkomponert symfoni. Inneholder bjørkeblad som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen. Djevelklo/venustorn og løvetann understøtter fordøjelsen. Gullris bidrar til normal utskillelse via nyrer.
N35412

Sandstråblom (Evighedsblomst, Helichrysum arenarium) 100g Urt

Tørket Sandstråblom, Helichrysum arenarium, til bruk i te. Sandstråblom har en fin duft, som avspeiles i smaken i teen. Det danske navnet, Evighedsblomst, har planten fått fordi den egner seg godt til å tørkes, så den kan holde "evig".  Urten bidrar til normal funksjon i lever og galleblære, og kan derfor bidra til bedret tarmfunksjon. Urten kan også bidra til normal nyrefunksjon, og spesifikt for kvinnehelse (urogenitalsystemet). 
N34899