Til toppen

Konjac facial sponge, pink clay

Varenummer: N35720
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Green Frog

ink. mva.

  • Skånsom for huden
  • Rengjører på dypet
  • Naturlig innhold av mineraler og antioksidanter

Naturlig konjacsvamp til skånsom rengjøring og eksfoliering av huden. Konjacsvampen rengjør på dypet og gir huden din en myk glød. Passer perfekt til daglig rengjøring, både morgen og kveld. Egner seg meget godt til sensitiv hud. Konjacsvamp PINK CLAY er dynket i rosa leire, som inneholder naturlig lykopen. Svampen hjelper til å rengjøre også den mest sensitive hud, samt forbedrer hudens elastisitet og frisker opp huden.

Bruk: Bløtlegg svampen slik at den blir myk. Fyll en liten skål med varmt vann og legg svampen opp i skålen inntil den har absorbert vann slik at den er myk og behagelig. Klem ut overskuddsvannet og svampen er klar til bruk

 

Konjacsvampen vil naturlig brytes ned med tiden. Svampen varer  i ca 6-8 uker dersom du tar vare på den og lar den lufttørke mellom bruk.
Den beste effekten av svampen får du om den byttes ut etter 6 uker.

I Japan har konjaksvampen blitt brukt i over 100 år også som badesvamp til babyer. Svampen er 100% vegetabilsk. Konjac ansiktssvamp er fremstilt av vegetabilske fiber fra roten til konjacplanten (Amorphophallus konjac / Konnyaku), en plante som vokser i mange asiatiske land.

Konjacsvampens mange fordeler:

  • Fri for giftstoffer, urenheter og forurensing
  • Ikke testet på dyr (Cruelty free)
  • Sertifisert vegansk (Vegan)
  • Bærekraftig
  • Trygt produkt
  • 100% naturlig Konjac svamp og grønn te

Ansiktssåpe med rosa leire, økologisk 80g håndlaget Såpe

Økologisk og håndlaget ansiktssåpe med rosa leire. Ansiktssåpen er en skånsom og nøytral såpe, noe som er viktig for ansiktet ditt. Denne såpen er derfor laget litt annerledes. Ansiktsåpen har et høyere innhold av olivenolje (85%), hvilket gjør den veldig myk og kremet. Såpen inneholder ingen eteriske oljer. Såpen dufter derfor heller av noe annet enn ren såpe. Ansiktsåper har herdet lengre enn andre såper, 8 uker mot normalt 4 uker.
N34781

Konjac facial sponge, green tea

Naturlig konjacsvamp til skånsom rengjøring og eksfoliering av huden. Konjacsvampen rengjør på dypet og gir huden din en myk glans. Passer perfekt til daglig rengjøring, både morgen og kveld. Egner seg meget godt til sensitiv hud. Konjacsvamp GREEN TEA er dynket i polyfenolet katekin fra grønn te som mykgjør og gir fukt til huden, trekker sammen porene og reparerer skadede hudceller.
N35721

Natursvamp ansikt, liten

Liten fin natursvamp til ansiktet fra Sæbeverkstedet. Perfekt til vask av ansiktet, f.eks. etter en ansiktsmaske. Natursvampen kommer fra Filippinene, og måler ca. 5-6 cm.
N34466

Rosa leire til ansikt, sensitiv hud 50g

Rosa leire er en mild leirtype, som anbefales til sart og sensitiv hud, også eventuelt tørr hud. Evnen til å oppta urenheter er som for de andre leirtypene. Rosa leire egner seg fortrinnsvis til ansiktsmasker, hvor den bløtgjør, gir spenstighet/styrker, virker beroligende og astringerende. Rosa leire til ansiktsmaske er egentlig en blanding av rød og hvit leire, kaolin. Leiren inneholder en rekke mineraler.
N34461