Kvann er også kjent som den kvinnens ginseng. Inneholder bitterstoffer og eteriske oljer, som gjør roten sterkt aromatisk i både duft og smak. Kvann kan brukes i te og gir en interessant piff til hjemmelaget snaps.
Ingredienser | mengde | % av RI |
1 strøken ts. pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. 1 kopp til hvert måltid.
Kan også anvendes i bitter.
Kvann hører til amara-aromatika-urtene (bitterstoff kombinert med eterisk olje). Den fungerer som råstoff til utvinnelse av krydderekstrakter og til fremstilling av bitter og krydderlikør (f.eks. Boonekamp, Benediktiner, Karhäuser, Chartreuse).
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.