Til toppen

Lavendel duft til tøyvask 50ml

Varenummer: N36104
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Waft

ink. mva.

  • 1 flaske holder til 100 vask
  • Biologisk nedbrytbar
  • Nydelig duft av lavendel

Waft Lavendel duft til tøyvask er superkonsentrert og gir en beroligende duft av lavendel. Perfekt til sengetøyet! Tøyvask-parfymen består av en kombinasjon av duftolje og plantebaserte emulgatorer som vil gi de nyvaskede klærne dine en fantastisk og frisk duft. Waft duft til tøyvask er vegansk, GMO fri, biologisk nedbrytbar og fri for kationiske tensider, fargestoffer og ftalater. En flaske med 50 ml duftvæske holder til 100 vask! Produktet bidrar til å redusere behovet for de konvensjonelle store plastflaskene med tøymykner.

> 30 % Non ionic surfactant, ​ Parfum, Ethanol, Propan-2-ol, Linalool, Coumarin, Limonene, Geraniol, Evernia Prunastri Extract, Amyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol.

Slik bruker du Waft Lavendel duft til Tøyvask:
Du kan lage ditt eget skyllemiddel ved å blande 10-20 dråper med 100 ml eddik. Om du ønsker kan du også tilsette 10-20 dråper til et duftfritt vaskemiddel som du bruker for å få en fantastisk duft på tøyvasken.

Vasker du klærne med vaskenøtter så kan du ta dråpene med duftvæsken direkte på posen med vaskenøtter før den legges i vaskemaskinen. 

Tropisk duft til tøyvask 50ml

Waft Tropisk duft til tøyvask er superkonsentrert og gir en søt duft av tropiske blomster. Tøyvask-parfymen består av en kombinasjon av duftolje og plantebaserte emulgatorer som vil gi de nyvaskede klærne dine en fantastisk og frisk duft. Waft duft til tøyvask er vegansk, GMO fri, biologisk nedbrytbar og fri for kationiske tensider, fargestoffer og ftalater. En flaske med 50 ml duftvæske holder til 100 vask! Produktet bidrar til å redusere behovet for de konvensjonelle store plastflaskene med tøymykner.
N36103

Tøyvask, økologisk med lavendelduft 500ml

Greenscents unike formel gir deg enestående resultater. Kraftig og konsentrert tøyvask. Greenscents økologiske tøyvask tar vare på både klærne og huden din. Naturlig og effektiv rengjøring som er trygg for både mennesker og dyr. Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produktene. Rengjøringsmidlene er tilsatt fantastisk gode dufter ved hjelp av økologiske og fairtrade eteriske oljer.
N34534

Vårfrisk duft til tøyvask 50ml

Waft Vårfrisk duft til tøyvask er superkonsentrert og gir en frisk duft av vårblomster. Tøyvask-parfymen består av en kombinasjon av duftolje og plantebaserte emulgatorer som vil gi de nyvaskede klærne dine en fantastisk og frisk duft. Waft duft til tøyvask er vegansk, GMO fri, biologisk nedbrytbar og fri for kationiske tensider, fargestoffer og ftalater. En flaske med 50 ml duftvæske holder til 100 vask! Produktet bidrar til å redusere behovet for de konvensjonelle store plastflaskene med tøymykner.
N36102