Til toppen

Lemonade Brus ØKO 330ml

Varenummer: N35585
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Whole Earth

ink. mva.

  • Basert på økologiske fruktjuicer
  • Naturlige ingredienser
  • Søtet med agavesirup

Whole Earth Lemonade brus er en økologisk drikk med forfriskende smak av sitron. Denne herlige drikken har en behagelig mengde kullsyre, som bidrar til en balansert smaksopplevelse. Kun naturlige ingredienser og søtet med Agavesirup.

Kullsyreholdig vann, økologisk eplejuice fra konsentrat (15%), økologisk agavesirup (9%), økologisk sitronsaft fra konsentrat (4%), naturlig aroma.

Apple brus ØKO 330ml

Nydelig økologisk eplebrus fra Whole Earth som er en stor favoritt blant både små og store! Inneholder kun naturlige ingredienser og uten raffinert sukker. Eplebrusen er kun søtet med agavesirup. Denne kullsyreholdige drikken har en behagelig mengde kullsyre, som bidrar til en balansert smaksopplevelse.
N35583

Cola Brus ØKO 330ml

Cola brus fra Whole Earth gir en økologisk vri på en klassisk drikk. En fristende og forfriskende kombo av kola-nøtt og syrlig sitron. Inneholder ikke raffinert sukker. Kun søtet med agavesirup.
N35584

Ginger (Ingefær) Brus ØKO 330ml

Økologisk ingefærbrus med en spennende smak av ingefær, kombinert med søt fruktjuice, gir en balansert smak. Whole Earth brus har en behagelig mengde kullsyre og består kun av naturlige ingredienser.
N35588

Orange & Lemon Brus ØKO 330ml

Lett brusende og forfriskende kullsyreholdig drikk som smaker av solmodne, økologiske appelsiner og sitroner. Whole Earth brusen er kun søtet med agavesirup.
N35587