Til toppen

Manganese Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35209
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

Nutrisorb Liquid Manganese fra BioCare er en svært biotilgjengelig flytende formel av det essensielle spormineralet mangan, ideell for personer med absorpsjonsproblemer. Mangan bidrar til beskyttelse av cellene mot oksidativ skade, og bidrar til normal dannelse av bindevev og normal energiproduksjon.

Oppgitt innhold per 1 dråpe

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 8 mg 10%
Mangan 1 mg 50%
     
Ingredienser: Renset vann, manganaskorbat.

Anbefalt døgndose for voksne og ungdom fra 11 år: 1 dråpe i vann eller direkte under tungen i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Mangan kan ikke dannes i kroppen, og må derfor tilføres via mat, drikke og tilskudd. Mangan deltar i stoffskiftets omsetning av fett og karbohydrater, og bidrar til å opprettholde normale knokler. Mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, dvs. nøytralisering av frie radikaler.

Mangan 120 Kapsler

Solaray Mangan inneholder organisk bundet mangan med synergistiske urter. Mangan bidrar til normal energiomsetning og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og dannelse av bindevev. 
N20203