Til toppen

Mega EPA (Omega 3 fiskeolje) 60 Kapsler

Varenummer: N35238
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Mega EPA fra BioCare er fiskeolje med omega-3 i naturlig triglyseridform. Oljen er konsentrert ved hjelp av NEO-3™ - en naturlig og unik lipaseenzymeprosess som gir en fiskeolje av særdeles bra kvalitet og høy konsentrasjon. Produktet inneholder fiskeolje fra ansjos og sardiner og er fri for målbare mengder PCB og forurensing. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA. EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

Oppgitt innhold per 2 kapsler

Ingredienser mengde % av RI
FISKEOLJE, kapsel (fiskegelatin, glyserol), søtappelsinolje, antioksidant (naturlige blandede tokoferoler), solsikkeolje.    
Fiskeoljekonsentrat 2333 mg  
- hvorav EPA 524 mg  
- hvorav DHA 375 mg  

Anbefalt døgndose: 1 kapsel 2 ganger daglig til måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Mega EPA er laget for daglig bruk, og produktet er trygt for gravide. Mors inntak av dokosaheksaensyre (DHA) bidrar til normal utvikling av øynene hos fostre og diende spedbarn. Nyttevirkningen oppnås med et daglig inntak av DHA på 200 mg i tillegg til det anbefalte daglige inntaket av omega-3 fettsyrer for voksne, dvs. 250 mg DHA og EPA.Kapselens størrelse: 2,5 cm