Til toppen

MoveFlex, Collagen UC-II 30 Kapsler

Varenummer: N35148
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

MoveFlex Collagen inneholder type II kollagen, ekstrakt av Boswellia serrata, samt vitamin C, mangan og kobber. Produktet er satt sammen for ledd, brusk, bindevev og knokler. MoveFlex Collagen inneholder UC-II®, som er en unik, patenteret form for udenaturert type II kollagen. Det fremstilles under en skånsom prosess som gjør, at kollagenets naturlige struktur bevares som en triple helix bestående av 3 peptidkjeder. Boswellia serrata er en anerkjent plante innenfor ayurvedisk tradisjon. Boswellia bidrar til normal funksjon i leddene. Kobber bidrar til å vedlikeholde normalt bindevev. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev og vedlikeholde normale knokler. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk.

Oppgitt innhold per 1 kapsel

Ingredienser mengde % av RI
L-askorbinsyre, Boswellia serrata ekstrakt, kollagen fra fjærkre, manganositrat, kobberbisglysinat. Konsistensmiddel: mikrokrystallinsk cellulose. Kapsel: hydroksypropylmetylcellulose, farge (jernoksid).    
     
Kollagen UC-II® 40 mg  
Boswellia ekstrakt 50 mg  
Vitamin C 80 mg 100%
Mangan 1 mg 50%
Kobber 0,4 mg 40%

Anbefalt døgndose: 1 kapsel før sengetid, helst utenom måltid.
På bakgrunn av klinisk dokumentasjon kan det generelt forventes en effekt etter 3-4 uker, mens full effekt inntreffer etter 8-12 uker. Som for alle tilskudd, kan ikke alle forvente å oppnå denne effekten, da behovene er individuelle.
Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.