Til toppen

MoveFlex, Collagen UC-II 30 Kapsler

Varenummer: N35148
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Dette produktet utgår 01.11.2020 fordi Mattilsynet ikke godkjenner det danske varemerket (navnet på produktet).

MERK: Dette produktet sluttselges og utgår 01.11.2020 fordi Mattilsynet ikke godkjenner navnet på produktet. 

MoveFlex Collagen inneholder type II kollagen, ekstrakt av Boswellia serrata, samt vitamin C, mangan og kobber. Boswellia serrata er en anerkjent plante innenfor ayurvedisk tradisjon. Boswellia bidrar til normal funksjon i leddene. Kobber bidrar til å vedlikeholde normalt bindevev. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev og vedlikeholde normale knokler. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk. MoveFlex Collagen inneholder UC-II®, som er en patenteret form for udenaturert type II kollagen. Det fremstilles under en skånsom prosess som gjør, at kollagenets naturlige struktur bevares som en triple helix bestående av 3 peptidkjeder.

Oppgitt innhold per 1 kapsel

Innhold mengde % av RI
Kollagen UC-II® 40 mg  
Boswellia ekstrakt 50 mg  
Vitamin C 80 mg 100%
Mangan 1 mg 50%
Kobber 0,4 mg 40%
     
Ingredienser: L-askorbinsyre, Boswellia serrata ekstrakt, kollagen fra fjærkre, manganositrat, kobberbisglysinat. Konsistensmiddel: mikrokrystallinsk cellulose. Kapsel: hydroksypropylmetylcellulose, farge (jernoksid).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel før sengetid, helst utenom måltid.


På bakgrunn av klinisk dokumentasjon kan det generelt forventes en effekt etter 3-4 uker, mens full effekt inntreffer etter 8-12 uker. Som for alle tilskudd, kan ikke alle forvente å oppnå denne effekten, da behovene er individuelle.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.