Til toppen

Multivitamin Pharma Nord 60 Tabletter

Varenummer: 902829
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Pharma Nord

ink. mva.

Multivitamin Pharma Nord inneholder 18 primære og sekundære antioksidanter, i tillegg til utfyllende næringsstoffer i en sammensetning som er utviklet i samarbeide med fremstående ernæringseksperter. Et produkt hvor opptakelighet og kvalitet er i høysete. Inneholder ikke jern.

Oppgitt innhold per dagsdose.

Ingredienser mengde % av RI
Vitamin C 200 mg  
Vitamin E 30 mg  
Niacin (Vitamin B3) 15 mg  
Pantotensyre 7,5 mg  
Vitamin B6 4,2 mg  
Vitamin B2 2,8 mg  
Vitamin B1 1,8 mg  
Vitamin A 864 mcg  
Folsyre 200 mcg  
Biotin 100 mcg  
Vitamin B12 4,5 mcg  
Vitamin D 2,5 mcg  
Magnesium 75 mg  
Sink 7,5 mg  
Mangan 2,5 mg  
Kobber 1000 mcg  
Selen 62,5 mcg  
Krom 50 mcg  

1 tabletter daglig. Svelges hel. Tas sammen med et måltid. Anbefalt daglig dose må ikke overskrides.

Fri for laktose, gluten, sukker og konserveringsmidler. Multivitamin Pharma Nord inneholder ikke jern, noe som gjør den meget godt egnet som et daglig multivitamin/mineralpreparat til hele familien.

Bio Life Bio-Balanse m/jern 100 Kapsler

Bio Balanse er en komplett vitamin- og mineraltilskudd med 58 mineraler og sporstoffer, 12 vitaminer, samt plantebaserte antioksidanter, enzymer og urter som sørger for optimalt opptak i kroppen. Produktet inneholder i tillegg elektrolytter, bioflavonoider, karetenoider, klorofyll og jod fra blæretang. Dette produktet er med jern, men uten kalsium fordi kalsium hemmer opptaket av jern.
N22994

Omni X 360 Tabletter

OmniX er et sterkt multivitamin/-mineralprodukt uten jern og vitamin K. OmniX inneholder hele 26 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre essensielle næringsstoffer. Jern er utelatt slik at produktet kan brukes av alle, inkludert kvinner etter menopausen og menn. K-vitamin er utelatt for de som tar blodfortynnende medisin eller av annen grunn ikke vil/skal ha vitamin K. Biosym har også en variant med både jern og vitamin K: Biosym Omnimin. Både B12 og folat finnes i den aktive metylformen.
N35115

OmniVegan Multi 90 Tabletter

Multivitamin- og mineraltilskudd som tablett. OmniVegan® Multi er et nøye gjennomtenkt, sterkt og balansert multivitamin/-mineralprodukt med aktive virkestoffer fra spesielt utvalgte kilder. Godt egnet for alle bevisste forbrukere. Inneholder hele 28 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre essensielle næringsstoffer. Sertifisert vegansk. Vitamin D3 er hentet fra alge, og kilden til kalsium er kalsifiserte havalger. Både B12 og folat finnes i den aktive metylformen. Vær oppmerksom på at OmniVegan inneholder B2 (riboflavin), "det gule vitaminet", som kan farge urinen mørkegul. Dette er naturlig og ufarlig.
N35281

Spektro m/jern Veg 100 Kapsler

Solaray Spektro m/jern er et multivitamin- og mineraltilskudd med urter og sporstoffer fra naturlige kilder. Spektro m/jern er sammensatt for kroppens biologiske behov. Et komplett og balansert multitilskudd av essensielle vitaminer, mineraler, urter og sporstoffer, inkludert alle vannløselige og fettløselige vitaminer. Inneholder mineraler som er organisk bundet for optimalt opptak og utnyttelse i kroppen. I denne varianten av Solaray Spektro får du også vitamin K og jern.
900907