Til toppen

Oppvaskmiddel, økologisk med sitronduft 400ml

Varenummer: N34535
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Greenscents

ink. mva.

Oppvaskmiddel fra Greenscents som dufter superfriskt av sitrus. Oppvaskmiddel beriket med Aloe vera for å ta vare på huden din, og satt sammen av ingredienser som er trygge for både mennesker, dyr og vann-økosystemet. Naturlig effektiv og fylt med kraftig rengjøringskraft. Greenscents har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden.

aloe vera leaf juice*, lauryl glucoside, cocoamidopropyl betaine, lactic acid, coco glucoside, essential orange oil*, essential rosemary oil**Organic

Flaskene og korkene/pumpene er ikke nødvendigvis helt lik de som er på bildet, pga utfordring med å få tak i emballasje. Innholdet vil imidlertid være det samme.

Allrengjøringsark, 60 stk

Allrengjøringsarkene fra Simple Living Eco gjør det skinnende rent overalt. Det er ikke nødvendig å kjøpe en masse forskjellige rengjøringsprodukter til hvert rom i huset. Putt ett eller to rengjøringsark i en flaske, fyll på med vann og rist flasken. Arket løser seg raskt opp og blandingen bruker du så som en vanlig rengjøringsspray på badet, i kjøkkenet, på vinduer og gulv. Allrengjøringsarkene kan også brukes i oppvaskmaskin i stedet for oppvaskmaskintabletter!
N35690

Oppvaskmiddel nøytral økologisk 400ml

Flytende, økologisk, miljøvennlig og mildt oppvaskmiddel som også passer for de med sensitiv hud. Oppvaskmiddel fra Greenscents som lar deg vaske opp for hånd uten kjemikalier som er skadelige for miljøet eller produkter som har vært gjennom produksjonsmetoder som er skadelige for miljøet. Superkonsentrert innhold og meget drøy i bruk. 1 flaske på 400ml holder til 160 runder med oppvask.
N36120

Oppvasksåpestykke sitrongress 100g

LoofCo oppvasksåpestykke er laget av økologisk kokosolje og RSPO sertifisert bærekraftig palmeolje. Supert alternativ til oppvaskmiddel i plastflasker, helt plastfritt! Såpebaren dufter friskt av sitrus fra eterisk sitrongressolje. LoofCo har jobbet sammen med eksperter for å komme frem til en miljøvennlig såpebar som effektivt fjerner smuss under oppvasken. Resultatet ble et supert stykke såpe som både er biologisk nedbrytbar, vegansk, uten parabener, uten SLS, plastfri og snill mot huden. 
N35705