Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Organic India

ORGANIC INDIA introduserer verden for Tulsi, som en velsmakende te. Organic India hjelper bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få tilbake et verdig liv, og med veien tilbake til økologisk jordbruk fra avmagret jord og moderne landbruksdrift. Bøndene dyrker Tulsi og mange flere økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for sine produkter.

Visning
Tulsi Wellness Tea øko 25 teposer

Tulsi Wellness te fra Organic India er en nydelig og kraftig blanding av Tulsi, Ashwagandha, moringa og Brahmi. Den økologiske teblandingen virker oppfriskende og stimulerende, samtidig som den er naturlig koffeinfri.

N36324
Tulsi Brahmi Tea øko 25 teposer

Tulsi Brahmi te inneholder to av Ayurveda's mest legendariske urter; Tulsi og Brahmi i ren form. En nydelig koffeinfri te som skjerper og balanserer.

N36322
Tulsi Lax Tea øko 25 teposer

Tulsi Lax er en koffeinfri urteblanding som er beroligende og gir en effektiv avførende virkning. Den økologiske urteblandingen består av peppermynte, spearmint og lakris, som er kombinert med sennes som laksativ. Sennes kan virke vanedannende og bør brukes med forsiktighet. Kombiner gjerne med andre tiltak for tarmfunksjonen, som kostomlegging, melkesyrebakterier, nok drikke/væskeinntak, kostfiber, mosjon og/eller slimdannende urter som loppefrø, linfrø og almebark. 

N36323
Tulsi Green tea Ashwagandha 25 teposer

En god grønn Tulsi te med Ashwagandha, en perfekt te for å roe sinnet og kjenne på lyst og glede.

N35602
Tulsi Jasmine Green Tea Øko 25 teposer

Tulsi Jasmine Grønn te har en vidunderlig kombinasjon av de tre typene Tulsi Vana, Krishna og Rama, med Jasmin, Grønn te, Ingefær og Kamille. Denne blandingen lokker frem din naturlige energi med halvparten av koffeinet. Magen og sansene roes behagelig ned, samtidig løftes energien.

N35605
Tulsi Green Tea Classic Øko 25 teposer

Tulsi Grønn te har en forfriskende kombinasjon av tulsi og grønn te. Denne teen har et høyt innhold av antioksidanter og tilfører kroppen energi.

N35606
Tulsi Sweet Rose Tea Øko 25 teposer

Tilsi Sweet Rose er en søt te som passer godt for både store og små. Teen har en eksotisk blanding rik på smak, som vekker sansene og gir en herlig ro.

N35607
Tulsi Licorice Spice Tea Øko 25 teposer

En smakfull te med tulsi og lakris. Lakrisrot gir mye god smak og passer fint til den uslåelige Tulsi. Den er god å drikke ved urolig mage og tarm. Teen har en god sødme blandet med litt krydder og en anelse sitron.

N35608
Tulsi Ginger Turmeric Tea Øko 25 teposer

Tulsi te fra Organic India hvor Tulsi Vana og Rama er blandet med to ytterligere gode urter, Gurkemeie og Ingefær. En sunn og smakfull te som er naturlig koffeinfri.

N35609
Tulsi Ginger Tea Øko 25 teposer

En varmende te med innhold av Tulsi og ingefær som kan virke stimulerende på fordøyelsen. Naturlig fri for koffein.

N35610
Lenker
Min side