Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Sacchaflor 60 veg kapsler

Varenummer: N36703
EAN: 5704894042607
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: PharmaForce
ink. mva.
  • MOS (MannanOligoSaccharides): Fra gjærcellevegger fra gjærstammen Saccharomyces Cerevisiae (Bakegjær)
  • Gjærceller: Saccharomyces Boulardii
  • For en naturlig mikroflora i tarm
SACCHAFLOR® inneholder 5 milliarder levende gjærceller, Saccharomyces Boulardii og 200 mg MOS (MannanOligoSaccharides) per kapsel. Gjærcellene Saccharomyces Boulardii påvirkes ikke av pH-verdien i mage-tarmkanalen. Saccharomyces boulardii absorberes heller ikke fra mage-tarmkanalen. MOS er et komplekst karbohydrat produsert fra gjærcellevegger fra gjærstammen Saccharomyces Cerevisiae (bakergjær). Kapslene er av plantemateriale og svelges hele eller kapselen kan åpnes og innholdet løses opp i lunken væske.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1-2 kapsler:

Innhold mengde
Levende gjærceller (Saccharomyces Boulardii) 5-10 milliarder
MOS (MannanOligoSaccharider) 200-400 mg
   
Ingredienser: Saccharomyces Boulardii (DBVPG 6763), MOS (mannanoligosaccharid), antiklumpningsmiddel: magnesiumsilikat, magnesium stearat. Kapsel: Hypromellose.

 

​​​​​​​Sacchaflor er laktose- og glutenfri.
Kapslene er vegetabilske, laget av plantemateriale og kan brukes av vegetarianere og veganere.

Anbefalt døgndose: 1-2 kapsler om dagen. Kapslene svelges hele eller kapselen kan åpnes og innholdet løses opp i lunken væske.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.


Innholdet i Sacchaflor er temperaturfølsomt, derfor må emballasjen ikke utsettes for høy varme, sol og store temperatursvingninger.
Sacchaflor må oppbevares tørt og i romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Historien til Saccharomyces Boulardii
På 1920-tallet hadde franskmennene en betydelig tilstedeværelse i Indokina. Mange matvarer som finnes i det relativt kjølige klimaet i Vest-Europa kunne ikke produseres i de høye temperaturene i Sørøst-Asia. Blant disse var vin. Gjæren som ble brukt til å gjære druer i Frankrike ga ikke god vin i Indokina. En fransk mikrobiolog ved navn Henri Boulard lette etter en ny gjær som kunne tåle ekstrem varme da han tilfeldigvis fant en gjær med uventede egenskaper. Henri Boulard observerte at lokalbefolkningen drakk en te laget av skinnet av litchi (Litchi chinensis Sonn) og mangostan (Garcinia mangostana).

oulard lyktes i å isolere den tropiske villgjæren fra skallet av litchi- og mangostanfrukter, han oppkalte soppen etter seg selv - derav navnet Boulardii. Saccharomyces Boulardii er i slekt med Saccharomyces Cerevisiae, som er vanlig bakegjær.

Saccharomyces Boulardii er en meget godt dokumentert gjær og brukes i mat og kosttilskudd. Kan brukes som et daglig supplement eller på reise.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side