Til toppen

Sukrin, økologisk 400g

Varenummer: N34887
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Funksjonell mat

ink. mva.

Økologisk sukrin! Sukrin av naturlig opprinnelse som er et godt og kalorifritt alternativ til sukker. Sukrin er et 100 % naturlig produkt uten tilsetningsstoffer, basert på sukkeralkoholen erythritol. Erythritol finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker.

Oppgitt næringsinnhold pr. 100g.

Innhold per 100 g
Energi (kJ / kcal) 0 / 0
Fett 0 g
Karbohydrat 100 g*
-hvorav sukkerarter 0 g
-hvorav polyoler 100g*
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
   

Ingredienser: økologisk erytritol.

Kan virke lakserende ved stort inntak.

Sukrin tåler oppvarming, og kan brukes til koking og baking. Sukrin har samme volum/vekt som vanlig sukker, noe som gjør det enkelt å bruke i oppskrifter. 1 dl Sukrin veier ca 90 gram. Sukrin kan brukes til å lage eggedosis, men det kan hende du må vispe litt lenger enn med vanlig sukker, da Sukrinkrystallene ikke løser seg opp like lett.

Mengden Sukrin bør ikke utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20% av den totale mengden ingredienser i en oppskrift.

Når du baker gjærbakst med Sukrin, vil du oppleve at deigen ikke hever på samme måte som med sukker. Deigen trenger lengre hevetid, og det kan være en fordel å tilsette en spiseskje honning for å gi næring til gjæren. Mye av hevingen vil faktisk skje etter at du har satt bakverket i ovnen. Husk at du må bruke vanlig gjær, ikke den røde som er for søte deiger.

- Null kalorier- Skader ikke tennene- Smaker og ser ut som sukker- 100 % naturlig – finnes bl.a. i frukt- Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)- Virker som antioksidant i kroppenSukrin blir framstilt ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt trygt å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.Sukrin i økologisk utgave har samme smak, konsistens og bruksområder som original-Sukrin.