Til toppen

Toalettrengjøring - Sitrus 500ml

Varenummer: N35686
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Greenscents

ink. mva.

  • Miljøvennlig og økologisk
  • En flaske holder til 33 toaletter
  • Bioplast emballasje

Økologisk og miljøvennlig toalettrens fra Greenscents med sitrus. Toalettrengjøringsmidlet inneholder en effektiv blanding av aloe vera juice og cider eddik, uten lukten av eddik. Greenscents toalettrens er fremstilt for at du skal kunne vaske toalettet uten å måtte bruke kjemikalier som er skadelige for miljøet. Emballasjen er laget av biopolymer fra restemateriale fra sukkerrørindustrien (bioplast), og er bærekraftig og 100% resirkulerbar. Greenscents har verdier med fokus på miljø, dyrevern og bærekraft. Greenscents er sertifisert økologisk, vegansk, cruelty-free og allergivennlig. I tillegg er de sertifisert fri for palmeolje og palmeoljederivater av australske POFCAP. Greenscents sine produkter er de første husholdnings- og rengjøringsproduktene som fikk denne sertifiseringen i Storbritannia. 

Ingredienser: Vann, aloe barbadensis (aloe vera juice)**, eddiksyre, melkesyre, sodium cocoamphoacetate, xanthan gum, citrus sinensis (appelsin) olje*, coco-glucoside, glyserin***, rosmarinus officinalis (rosmarin) olje*

*økologisk
**økologisk juice fra konsentrat
***av økologisk opphav

Økologisk innhold: 81%. 

 En 500 ml flaske med Greenscents toalettrens skal holde til 33 toalettvask. En vask trenger 15 ml toalettrens.

Ingen av Greenscents sine produkter inneholder palmeolje, ALS/SLS, fosfat, klor, enzymer, alkohol, kunstig parfyme, kunstig fargestoffer, parabener eller blekemidler.

Emballasje: Flasker av biopolymer fra restemateriale fra sukkerørindustrien. Disse kanvanligvis resirkuleres som plast, men hør med din kommune hva som gjelder der du bor. 

Duftspray, Sitrongress 100ml

Tilfør en deilig frisk duft til hjemmet med duftsprayen fra Waft. Duftsprayen er laget på rene eteriske oljer og økologisk rosevann. Profesjonelle aromaterapeuter har laget blandingen som er ment å ha en oppløftende effekt på humøret. Romsprayen er vegansk og ikke testet på dyr.
N35718

Oppvaskhansker Large 1 Par

Oppvaskhansker fra If You Care er laget av FSC-sertifisert naturgummi og er sterke hansker perfekte til blant annet oppvask, rengjør av hus og bad, eller hagearbeid. Hanskene er kledd i et tynt bomullslag innvenidg som gjør de begagelige å ha på. Hanskene er gjenbrukbare og inneholder ingen fyllstoffer!
N35307

Oppvaskhansker Medium 1 Par

Oppvaskhansker fra If You Care er laget av FSC-sertifisert naturgummi og er sterke hansker perfekte til blant annet oppvask, rengjør av hus og bad, eller hagearbeid. Hanskene er kledd i et tynt bomullslag innvenidg som gjør de begagelige å ha på. Hanskene er gjenbrukbare og inneholder ingen fyllstoffer!
N35306

Skuresvamp, 100% plastfri

If You Care skuresvamp er en miljøvennlig, helt plastfri skuresvamp, som holder lenge og har mange bruksområder. Skuresvampen kan absorbere vann som tilsvarer 20 ganger dens egen vekt. Den er myk og dermed også skånsom mot ømfintlige materialer. Den er stor og sitter godt i hånden. Fremstilt av 100% vegetabilsk cellulose, dvs 100% fornybare ressurser og 0% mikroplast, og den er dermed fullstendig biologisk nedbrytbar. 
N35682