Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Yogi Tea Julekalender 2023

Varenummer: N36221
EAN: 4012824723412
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Yogi Tea
ink. mva.
  • Økologisk
  • Adventskalender med 24 ulike tevarianter
  • Visdomsord til inspirasjon på hver tepose
  • Begrenset antall, selges kun så langt beholdningen rekker!
Yogi Tea Julekalender 2023 gir deg 24 spennende luker med hver sin deilige kopp med te. Perfekt hygge for førjulstiden! Julekalenderen fra Yogi Tea er koselig å gi i gave til noen du setter ekstra pris på.
Yogi Tea Bedtime Rooibos økologisk 17 teposer

Bedtime Rooibos fra Yogi Tea er en skjønn, søt og mild avslutning på dagen. La deg omfavne av den myke smaken av rooibos som sammen med duftende vanilje lar deg gli avslappet inn i natten. Nyt denne kveldsteen!

N35968
Yogi Tea Matcha Lemon økologisk 17 teposer

Ayurvediske urter og buddhistisk håndverk med grønn te gir Yogi Tea Matcha Lemon sin forfriskende karma. Edle grønne teer blir kronet med matcha i symfoni med sitrongress og sitron for å skape en fantastisk smaksopplevelse. Det eksklusive Matcha-pulveret er laget av utsøkte tencha-blader, som er skyggelagt før høsting og dermed utvikler sin milde smak.

N35967
Yogi Tea Classic økologisk 17 teposer

Yogi Tea Classic er teen som historien til YOGI TEA begynte med. En god klassiker med blanding av søt kanel, kardemomme, krydret ingefær, nellik og pepper. Kombinasjonen som inspirerte generasjoner av yogier og merket YOGI TEA®, og er grunnsteinen for mangfoldet av de ayurvediske teblandingene i serien. Anbefaler å drikke teen med valgfri søtning og melk/plantedrikk.

N35969
Yogi Tea Sweet Chai økologisk 17 teposer

Sweet Chai fra Yogi Tea er myk, søt og tilfredsstillende. En ayurvedisk urteteblanding med en fin balansert skarphet av pepper og ingefær, med sødme fra anis og fennikel.

N35978
Lenker
Min side