Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% NutriLenk Gold for leddene -25% Tilbud på D-vitamin

Acid Balance 180 kapsler

Varenummer: N36675
EAN: 5703137005928
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • Unik sammensetning av mineraler og urter for syre-basebalansen
  • Sink bidrar til en normal syre-base metabolisme
  • Vegetabilske kapsler
Acid Balance fra danske Naturdrogeriet har en unik sammensetning av mineraler og urter. Deriblant sink som bidrar til et normalt syre-base-stoffskifte. Acid Balance inneholder også bjørkeblader som støtter aktiviteten i leveren, nyrene og tarmkanalen, og djevelklorot som bidrar til å vedlikeholde fleksible ledd og sener, Magnesium og surkirsebærkonsentrat er også inkludert i Acid Balance.

Oppgitt innhold per døgndose; 6 kapsler

Ingredienser mengde % av RI
Djevelklorotpulver 1000mg -
Bjørkebladekstrakt 286 mg -
Surkirsebærfruktjuicekonsentrat 286 mg -
Quercetin 15 mg -
Magnesium 225 mg 60%
Sink 15 mg 150%
     
Ingredienser: Djevelklorotpulver (Harpagophytum Procumbens (Burch.) DC. ex Meisn.), hydroksypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), magnesiumsitrat, magnesiumoksid, maisfibre, bjørkebladeekstrakt (Betula pendula Roth.), surkirsebærfruktjuicekonsentrat (Prunus cerasus L.), potetstivelse, sinkbisglysinat, quercetin fra pagodetre, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), antiklumpningsmiddel (silisiumdioksid), sort gulerotskonsentrat.

Anbefalt døgndose for voksne: 2 kapsler 3 ganger daglig.


Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Urbase 200g Pulver

Urbase er et basisk tilskudd bestående av de 4 basiske hovedmineralene, Kalium, Magnesium, Kalsium og Natrium. Magnesium og kalsium er viktig for muskelfunksjonen, kalium er viktig for hjertet, natrium er viktig for nervene. Inneholder utelukkende 100 % virkestoffer.

868382
Basica Vital 800g Granulat

Basica® Vital inneholder basiske mineraler og sporstoffer. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning. Hurtigmat, brus, stress og røyking kan gi kroppen en for sur belastning. Basica® Vital er et pulver som løses opp i mat eller drikke. Mineralene er blandet i en base av melkesukker for bedre opptak i tarmen.

N31223
Basica Compact 120 Tabletter

Basica Compact inneholder vesentlige mineralstoffer i det biologisk rette forholdet, basert på undersøkelser og analyser av den svenske ernæringsforskeren Dr. Ragnar Berg. Basica Compact har mineralstoffer som er bundet til syrer, som forbrennes fullstendig i organismen, og derved utvikler et kraftig baseoverskudd. Ifølge Dr. Ragnar Berg er Basica Compact med på å dekke vårt behov for livsviktige mineraler og sporstoffer, i samme mengdeforhold som i økologisk dyrkede frukt og grønnsaker.

N31256
Basica Aktiv - Mineraldrikk 300g Pulver

Basica Aktiv med raskt omsettelige mineraler i sitratform. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning. Basica aktiv gir en velsmakende drikk som dekker mineralbehovet og normaliserer syre-basebalansen. Et spennende tilskudd i den kjente basedannende "Basica-familien" for den aktive forbruker. Instantpulver med en naturlig og frisk appelsinsmak som tilfører mineraler i basisk form. Søtet med stevia. Oppløses uten omrøring. En hypoton drikk som virker raskere og belaster mindre.

N32112
Min side