Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Alepposåpe tradisjonell med såpekopp 200g

Varenummer: N33059
Klassifisering: Kosmetikk
Ekte Alepposåpe laget på tradisjonelt vis. Alepposåpen er gunstig for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud. Såpen er naturlig og ren, med svært få ingredienser. Såpen er sammensatt av olivenolje og laurbærolje (15% i andelen av olje), fri for fargestoffer eller syntetisk parfyme, konserveringsmidler, kjemiske tilsetningsstoffer eller animalsk fett. Alepposåpen er laget i den eldste såpefabrikken i Aleppo, i henhold til den årtusen gamle håndverkmetoden.


Ingrediensermengde% av RI
SODIUM OLIVATE, SODIUM LAURATE, AQUA, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA OIL, LAURUS NOBILIS OIL, SODIUM HYDROXYDE.
Såpen er veldig skånsom til daglig bruk og passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv. Kan brukes over hele kroppen, også hodebunnen.
Dette Alepposåpe produktet inneholder den ekte tradisjonelle Alepposåpen, samt at det medfølger en såpekopp i tre deler, inkludert lokk for reise.Den ekte Alepposåpen er den første harde såpen i verden. Den tradisjonelle produksjonsprosessen og med sin opprinnelige sammensetning - etablert i Aleppo i det åttende århundre - er bevart til dags dato, generasjon etter generasjon, av Aleppos såpemestere. Denne ekte Alepposåpen er laget av olivenolje og laurbærolje (15% i andelen av olje), uten fargestoffer, syntetiske dufter, konserveringsmidler, kjemiske tilsetningsstoffer eller dyrefett. Alepposåpe er den ekte gammeldagse såpen og sine dermatologiske egenskaper er anerkjent over hele verden.Takket være over 30 års erfaring i såpefabrikkbyen Aleppo (Syria), har Générale de Cosmétique designet, utviklet og produsert produktene som distribueres over hele verden og har gjort i et tiår.